Forum › Wola

| # klocek 04.03.2021 17:49  | 
   |
| 
       Zmarła tuż po szczepieniu :( 
   RIP  | 
|
| # Witka5 04.03.2021 23:04  | 
   |
| 
       Nie, była chora od stycznia, kilka tygodni była w szpitalu. Nie wróciła do zdrowia. Szczepienia zaczeły się w lutym. Panie/Pani #klocek nie strasz ludzi przed szczepionkami. Rozmawiałam z kilkoma osobami po szczepieniach na covid, człowiek źle się czuję dzień, dwa jak przy grypie i można wracać do codzienności, za to ci co październik/listopad chorowali, nadal mają jakieś powikłania (informacja ze szkoły z Otwocka) 
    | 
|
| # Edi 04.03.2021 23:54  | 
   |
| 
       Moja ukochana wychowawczyni:-(( 
    | 
|
| # Emil 05.03.2021 12:24  | 
   |
| 
       Wspanialy wychowawca:) 
    | 
|
| # Emil 05.03.2021 12:25  | 
   |
| 
       ;( 
    | 
|
| # MarcinWola 05.03.2021 22:40  | 
   |
| 
       Wiekla strana dla Naszej szkoły. Wspaniały nauczyciel. Dobry pedagog. 
    | 
|
| # Marcin33 06.03.2021 11:09  | 
   |
| 
       Czyli jednak szczepionki działają dokładnie jak sobie tego Kill Bill zażyczył. Każdy kto przyjął tą truciznę wcześniej czy później pójdzie do piachu a wam powiedzą żr to koronapie.rdolec. Dokładnie tak los czeka wszystkich covidian, idą niczym stado baranów na rzęź. 
    | 
|
| # RodzicUcznia 06.03.2021 20:25  | 
   |
| 
       Niektórzy nie czytają tylko teorie antyszczepionkowe dają. Przyglądałam się lekcji, jak tłumaczyła Pani Gabriela zagadnienia prądu i różnicy między bezpiecznikami, a różnicówką. Nie zakończyła lekcji na zrobieniu zadania, a dokładnie wyjaśniła różnice i pokazała przykłady zabezpieczeń starsze i nowoczesne. Mimo że widać było że się źle czuje, prowadziła lekcje zdalnie. Pewnie zbyt późno poszła do szpitala i nie mogła dostać osocza. Nie znam szczegółów bo ostatnie 3-4 były zastępstwa, a o stanie dowiedziałam się z prasy. Rozumiem że chcieli oszczędzić dzieciom szczegółów i nie podawać to do informacji. Ostatnie pożegnanie będzie w poniedziałek, a we wtorek, kto chce wiedzieć więcej proszę szukać we właściwych źródłach czyli stronie internetowej szkoły 
    | 
|
| # Ggg 06.03.2021 21:22  | 
   |
| 
       Nie musicie pisać ze to covid. Przeciez dzisiaj nie ma innych chorob. 
    | 
|
LINKI SPONSOROWANE
Szukasz kursów do matury? Poznaj sprawdzone 
Kursy Maturalne w Warszawie
Personalizowane gadżety reklamowe 
GiftDesign.pl

Kup bilet

Najnowsze informacje na TuWola
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
      Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.