Forum › Wola
# klocek 04.03.2021 17:49 |
|
Zmarła tuż po szczepieniu :(
RIP |
# Witka5 04.03.2021 23:04 |
|
Nie, była chora od stycznia, kilka tygodni była w szpitalu. Nie wróciła do zdrowia. Szczepienia zaczeły się w lutym. Panie/Pani #klocek nie strasz ludzi przed szczepionkami. Rozmawiałam z kilkoma osobami po szczepieniach na covid, człowiek źle się czuję dzień, dwa jak przy grypie i można wracać do codzienności, za to ci co październik/listopad chorowali, nadal mają jakieś powikłania (informacja ze szkoły z Otwocka)
|
# Edi 04.03.2021 23:54 |
|
Moja ukochana wychowawczyni:-((
|
# Emil 05.03.2021 12:24 |
|
Wspanialy wychowawca:)
|
# Emil 05.03.2021 12:25 |
|
;(
|
# MarcinWola 05.03.2021 22:40 |
|
Wiekla strana dla Naszej szkoły. Wspaniały nauczyciel. Dobry pedagog.
|
# Marcin33 06.03.2021 11:09 |
|
Czyli jednak szczepionki działają dokładnie jak sobie tego Kill Bill zażyczył. Każdy kto przyjął tą truciznę wcześniej czy później pójdzie do piachu a wam powiedzą żr to koronapie.rdolec. Dokładnie tak los czeka wszystkich covidian, idą niczym stado baranów na rzęź.
|
# RodzicUcznia 06.03.2021 20:25 |
|
Niektórzy nie czytają tylko teorie antyszczepionkowe dają. Przyglądałam się lekcji, jak tłumaczyła Pani Gabriela zagadnienia prądu i różnicy między bezpiecznikami, a różnicówką. Nie zakończyła lekcji na zrobieniu zadania, a dokładnie wyjaśniła różnice i pokazała przykłady zabezpieczeń starsze i nowoczesne. Mimo że widać było że się źle czuje, prowadziła lekcje zdalnie. Pewnie zbyt późno poszła do szpitala i nie mogła dostać osocza. Nie znam szczegółów bo ostatnie 3-4 były zastępstwa, a o stanie dowiedziałam się z prasy. Rozumiem że chcieli oszczędzić dzieciom szczegółów i nie podawać to do informacji. Ostatnie pożegnanie będzie w poniedziałek, a we wtorek, kto chce wiedzieć więcej proszę szukać we właściwych źródłach czyli stronie internetowej szkoły
|
# Ggg 06.03.2021 21:22 |
|
Nie musicie pisać ze to covid. Przeciez dzisiaj nie ma innych chorob.
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuWola
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.