REKLAMA

bck kino plenerowe 02 1bck kino plenerowe 02 2bck kino plenerowe 02 0
Forum › Warszawa

REKLAMA

bck akademia malucha 2bck akademia malucha 0

# Marian

08.06.2026 15:00

I bardzo dobrze, niech dostają po doopie jak są głupcami i głosują ciągle na bążura. Niech sobie rowery kupią albo zapidanalają na piechotę. Bardzo mnie to cieszy.

# pzz

08.06.2026 16:40

Wszystko da sie zrobic, wszystko pogodzic, tylko trzeba chciec. Poki co od lat mamy dyskryminache i znecanie psychiczne nad jedna grupa spoleczenstwa. Wyobrazcie sobie, ze ten gosc zostalby prezydentem Polski. Strach sie bac.

# Dziadek parkingowy

08.06.2026 22:40

"można dojechać na wskazany parking i może okazać się, że już nie ma tam gdzie zaparkować. Co wtedy?" - Aby unknąć takiej sytuacji, należy zarezerwować tam miejsce postojowe do długotrwałego parkowania.

REKLAMA

autoreklama tustolica 2autoreklama tustolica 0

# Madbutcher

10.06.2026 08:18

To w Śródmieściu jeszcze ktoś mieszka?
Myślałem, że tam to już tylko notariusze, agencje i najem krótkoterminowy.

Taltos2

10.06.2026 14:04

A od kiedy to obowiązkiem miasta jest zapewnienie miejsc postojowych na publicznych ulicach? Ja płacę takie same podatki w Wawie, a musiałem: wybulić za miejsce w garażu, płacę co miesiąc większe opłaty na utrzymanie nieruchomości, a co NAJWAŻNIEJSZE: płacę miastu dużo większy podatek od nieruchomości z tytułu tegoż garażu. I nie jojczę, że mi się należy darmowe miejsce pod blokiem....

# anty

10.06.2026 22:37

jak dobrze ze ten dwugodzinny pet , obleśny bążur nie zostal prezydentem Polski. Aczkolwiek niegospodarnosc tego peta jak sprowadzanie drzew czy slomy z niemiec mam nadzieje ze bedzie kiedys rozliczone

REKLAMA

Tech Research Studies 2Tech Research Studies 0

# Anonim

14.06.2026 19:53

Zieleń ok, ale zeby nie zostawić miejsca na parking? To tak jak nie ma teraz gdzie zaparkować chcąc pójść na koncert do filharmonii?? Chyba jednak czas na referendum.
:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
:

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

olowkowa kraina swiatowida rekrutacja trwa 3olowkowa kraina swiatowida rekrutacja trwa 0
Wstąp do księgarni

REKLAMA

cmp moje zdrowie 1cmp moje zdrowie 2cmp moje zdrowie 0

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

norblin 02 2norblin 02 0

REKLAMA

olowkowa rekrutacja trwa 2olowkowa rekrutacja trwa 0

REKLAMA

olowkowa kraina swiatowida angielski 3olowkowa kraina swiatowida angielski 0

REKLAMA

bck kino plenerowe 03 1bck kino plenerowe 03 2bck kino plenerowe 03 0

REKLAMA

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA