Forum › Warszawa
| # Marian 08.06.2026 15:00 |
|
|
I bardzo dobrze, niech dostają po doopie jak są głupcami i głosują ciągle na bążura. Niech sobie rowery kupią albo zapidanalają na piechotę. Bardzo mnie to cieszy.
|
|
| # pzz 08.06.2026 16:40 |
|
|
Wszystko da sie zrobic, wszystko pogodzic, tylko trzeba chciec. Poki co od lat mamy dyskryminache i znecanie psychiczne nad jedna grupa spoleczenstwa. Wyobrazcie sobie, ze ten gosc zostalby prezydentem Polski. Strach sie bac.
|
|
| # Dziadek parkingowy 08.06.2026 22:40 |
|
|
"można dojechać na wskazany parking i może okazać się, że już nie ma tam gdzie zaparkować. Co wtedy?" - Aby unknąć takiej sytuacji, należy zarezerwować tam miejsce postojowe do długotrwałego parkowania.
|
|
| # Madbutcher 10.06.2026 08:18 |
|
|
To w Śródmieściu jeszcze ktoś mieszka?
Myślałem, że tam to już tylko notariusze, agencje i najem krótkoterminowy. |
|
| Taltos2 10.06.2026 14:04 |
|
|
A od kiedy to obowiązkiem miasta jest zapewnienie miejsc postojowych na publicznych ulicach? Ja płacę takie same podatki w Wawie, a musiałem: wybulić za miejsce w garażu, płacę co miesiąc większe opłaty na utrzymanie nieruchomości, a co NAJWAŻNIEJSZE: płacę miastu dużo większy podatek od nieruchomości z tytułu tegoż garażu. I nie jojczę, że mi się należy darmowe miejsce pod blokiem....
|
|
| # anty 10.06.2026 22:37 |
|
|
jak dobrze ze ten dwugodzinny pet , obleśny bążur nie zostal prezydentem Polski. Aczkolwiek niegospodarnosc tego peta jak sprowadzanie drzew czy slomy z niemiec mam nadzieje ze bedzie kiedys rozliczone
|
|
| # Anonim 14.06.2026 19:53 |
|
|
Zieleń ok, ale zeby nie zostawić miejsca na parking? To tak jak nie ma teraz gdzie zaparkować chcąc pójść na koncert do filharmonii?? Chyba jednak czas na referendum.
|
|
LINKI SPONSOROWANE
Szukasz kursów do matury? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
REKLAMA
REKLAMA
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.
Polecamy w naszym pasażu
Wstąp do księgarni
REKLAMA
REKLAMA