Forum › Legionowo i Jabłonna
Zarządzanie magazynem
# MarekWu 01.01.2019 12:17 |
|
Tak jak w temacie. Jakie polecacie systemy żeby sprawnie prowadzić https://sidgroup.pl/oferta/internet-rzeczy-oraz-lancuch-dostaw/sid-magazyn-sap-ewm ? Czy SAP jest naprawdę taki samowystarczalny do zarządzania wszystkimi zasobami firmy?
|
# adamx 30.05.2019 14:25 |
|
Cześć. Długo szukałem dobrego czytelnego programu magazynowego i ostatecznie postawiłem na Lomag - lomag.pl. Działa jak na razie bezawaryjnie, szybko, bez jakiś usterek technicznych, nie mam problemów z pomocą techniczną. Szybki kontakt, można się dogadać z dostawcą.
|
# adamxxc 01.07.2019 13:00 |
|
Jeżeli chodzi o program, który możliwa łatwe zarządzanie magazynem, stanami magazynowymi, wydawaniem towaru to w naszym wypadku bardzo dobrze sprawdził się program Lomag. Intuicyjna obsługa, wiele funkcji to niewątpliwie jego zalet. Zawsze możesz sprawdzić za darmo wersję demo.
|
# Gość4325 13.08.2019 20:15 |
|
Do zarządzania magazynem sprawdza się to oprogramowanie: https://www.cfi.pl/ Program wiele nie kosztuje, a naprawdę się świetnie sprawdza. Jest on przede wszystkim skierowany do firm produkcyjnych. Polecam serdecznie !
|
# kataro 30.10.2019 07:22 |
|
Wystarczy Berberis. Ma kilka wersji - dopasowujecie pod rodzaj prowadzonej działalności. Na pewno wszystko ogarniecie i całość może sensownie funkcjonować, ale tutaj trzeba dopasować podstawy. I wtedy właśnie powinniście osiągnąć to, na czym wam rzeczywiście zależy. To wcale nie jest takie trudne, jak mogłoby się wydawać.
|
# koredo 21.04.2020 07:18 |
|
Na pewno polecam Berberis - tutaj macie zmianę diametralną, totalną, może być szybko o wiele lepiej tylko trzeba pilnować podstaw. Generalnie system ma wszystkie istotne funkcje, no ale nie chodzi o to, żeby mieć wszystkie, tylko takie, których potrzebujecie. I dopiero w taki sposób da się coś sensownego z tego wyciągnąć. Inaczej niestety cudów nie będzie.
|
# mechnikuss 24.04.2020 07:04 |
|
Economy parts to niby volkswagenowe czyli tylko do vw, ja używam różnych tanich producentów, poza najtańszymi te ze sredniej półki cenowej trzymają poziom, http://radomautopomoc.pl i różni są klienci, ze wskazaniem jednak na takich co chcą jak najtaniej, ale to nie znaczy że mam stracić na ciągłych reklamacjach..
|
# mechnikuss 24.04.2020 07:06 |
|
sorry nie w tym temacie napisałem miało byc na Wawer kolo pytał o części
|
# kamper 21.05.2020 07:22 |
|
U nas Berberis daje radę. Wersja Composita, ma wszystkie funkcje, których potrzebowaliśmy, a przynajmniej nie widzę na razie potrzeby żadnych dodatkowych. Można by powiedzieć, że przy tym systemie sytuacja diametralnie się odmieniła i wszystko wygląda lepiej. A jak u was?
|
# pokost 10.07.2020 07:19 |
|
Berberis - polecam, wszystko działa, nie sprawia problemów, można to jakoś sensownie ogarnąć. A dalej to już kwestia dopasowania rozwiązań. W przeciwnym wypadku po prostu system nie będzie przynosić efektów. Tak naprawdę w takiej sytuacji znaczenie ma wiele zagadnień i trzeba poświęcić uwagę wszystkim. Inaczej nie da on oczekiwanej optymalizacji.
|
# vvcvc 17.07.2020 14:02 |
|
Zdecydowanie www.lomag.pl - obecnie jak dla mnie najlepszy program magazynowy jaki można spotkać, zdecydowanie ułatwi pracę i zagwarantuje takie warunki, w których będzie można lepiej zarządzać całym magazynem i tym samym lepiej organizować pracę i osiągać lepsze wyniki w zakresie wydajności.
|
# mijjjjj 04.09.2020 12:23 |
|
Szukając programu do magazynu, biur nieco przypadkiem trafiliśmy na https://lomag.pl i od 3 miesięcy użytkujemy to oprogramowanie. W praktyce naprawdę u nas całkiem dobre się sprawdza, pracownicy zadowoleni z funkcjonalności programu, a firma też gwarantuje wsparcie techniczne do tego oprogramowania więc to kolejna dodatkowo opcja na plus jeśli chodzi o LoMag.
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuLegionowo
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.