REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Zarządca nieruchomości dla budynku wspólnotowego

# czail

02.06.2020 14:30

Możecie polecić mi jakiegoś sprawdzonego zarządcę nieruchomości do budynku wspólnotowego? Zależy mi na dobrym współczynniku ceny do jakości. wykonanej usługi. Chodzi o typowe prace takie jak zadbanie o stan techniczny budynku oraz plac przed budynkiem. Miałaby to być długofalowa współpraca

# bravos

03.06.2020 10:49

Firm świadczących takie usługi na zasadzie outsourtsingu jest dosyć dużo na rynku, w związku z tym, nie powinno być większej trudności z podjęciem decyzji zakupowej.
Wiele zależy od zakresu usługi oraz prac jakie trzeba będzie wykonywać. Można umówić się na płatność abonamentową: czyli raz w miesiącu dokonuje się płatności, za wykonane prace, niezależnie od ich zakresu. Często jest tak, że płąci się też za gotowość do szybkiego usunięcia danej usterki. Sprawdź jeszcze usługi od http://www.inwemer.pl/.
Jedna z większych firm z tej branży. Warto dopytać o zakres usług oraz cennik.

# Katarzyna35

15.07.2020 11:07

Zarządców nieruchomości w Warszawie jest dość sporo, naszym osiedlem zarządza Altiplano - dobrze sobie radzą w tej roli, uważam że cena jak i jakość usług jak najbardziej idą w parze i są na wysokim poziomie.

REKLAMA

# pawel

16.08.2020 12:54

Ze swojej strony mogę polecić Per modum. Działają u nas trzeci rok, nie ma z niczym problemu. Wszystko dopilnowane na bieżąco. Wywiązują się ze swoich obowiązków w 100%.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl