Forum › Warszawa
Zarządca nieruchomości dla budynku wspólnotowego
# czail 02.06.2020 14:30 |
|
Możecie polecić mi jakiegoś sprawdzonego zarządcę nieruchomości do budynku wspólnotowego? Zależy mi na dobrym współczynniku ceny do jakości. wykonanej usługi. Chodzi o typowe prace takie jak zadbanie o stan techniczny budynku oraz plac przed budynkiem. Miałaby to być długofalowa współpraca
|
# bravos 03.06.2020 10:49 |
|
Firm świadczących takie usługi na zasadzie outsourtsingu jest dosyć dużo na rynku, w związku z tym, nie powinno być większej trudności z podjęciem decyzji zakupowej.
Wiele zależy od zakresu usługi oraz prac jakie trzeba będzie wykonywać. Można umówić się na płatność abonamentową: czyli raz w miesiącu dokonuje się płatności, za wykonane prace, niezależnie od ich zakresu. Często jest tak, że płąci się też za gotowość do szybkiego usunięcia danej usterki. Sprawdź jeszcze usługi od http://www.inwemer.pl/. Jedna z większych firm z tej branży. Warto dopytać o zakres usług oraz cennik. |
# Katarzyna35 15.07.2020 11:07 |
|
Zarządców nieruchomości w Warszawie jest dość sporo, naszym osiedlem zarządza Altiplano - dobrze sobie radzą w tej roli, uważam że cena jak i jakość usług jak najbardziej idą w parze i są na wysokim poziomie.
|
# pawel 16.08.2020 12:54 |
|
Ze swojej strony mogę polecić Per modum. Działają u nas trzeci rok, nie ma z niczym problemu. Wszystko dopilnowane na bieżąco. Wywiązują się ze swoich obowiązków w 100%.
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Kup bilet
Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.