Forum › Legionowo i Jabłonna
# obserwatorka 17.03.2015 02:04 |
|
nie wiem jak inni ale moim zdaniem gdyby faktycznie ten chłopak był w porządku to nie doszłoby do zatrzymania go przez policję. Mam znajomych w Legionowie i dowiedziałam się od nich że w Legionowie pod każdą szkołą stoją dilerzy i sprzedają małolatom narkotyki. A może chcielibyście żeby wasze dzieci brały ? Według mnie bardzo dobrze że Policja interweniuje w tak ważnej sprawie. Powinni jeszcze ścigać tych, którzy sprzedają dzieciakom alkohol bo i to na pewno się zdarza. Nie wierzę w to, że w Legionowskich sklepach jest problem z zakupem alkoholu przez osoby nieletnie. Sklepikarze przymykają na to oko, najważniejsza jest dla nich kasa, a to że taki małolat pod wpływem alkoholu zrobi komuś krzywdę to inna sprawa. Ci, którzy tak bardzo się burzą, że zatrzymali tego chłopaka za posiadanie narkotyków powinni wyjechać z Polski tam, gdzie można legalnie handlować, zażywać, i mieć je przy sobie. Dobrze że w Polsce jest taki zakaz, bo gdyby były legalne to bardzo często dochodziłoby do niebezpiecznych sytuacji. Stop narkotykom!!!
|
# Pawel 19.04.2015 20:15 |
|
Pani obserwatorko, protesty nie dotyczą zakazu narkotyków. Dotyczą one de facto kary śmierci za ich posiadanie, brutalności policji i jej bezkarności.
|
# szokujące 15.05.2018 20:34 |
|
Twoi znajomi wiedzą, Ty wiesz, że pod każdą szkołą dilerzy sprzedają małolatom.
Ale dla dobra dzieci innych rodziców policji o tym nie powiedzialas; poniewaz oni zaczepili chłopaka który nie żyje wieczorem i nie pod szkołą. Obrażasz ,,sklepikarzy'' których nie znasz. --- Zacząłem pisac, bo nerwa ruszona; ale bez sensu bo debilka i tak nieprzeczyta tego już. |
# Jar 16.05.2018 05:20 |
|
#szokujące napisał(a) 15.05.2018 20:34 Debel jesteś, czy co? TRZY lata zajęło Ci napisanie tych kilku słabo poskladanych zdań?Twoi znajomi wiedzą, Ty wiesz, że pod każdą szkołą dilerzy sprzedają małolatom. Ale dla dobra dzieci innych rodziców policji o tym nie powiedzialas; poniewaz oni zaczepili chłopaka który nie żyje wieczorem i nie pod szkołą. Obrażasz ,,sklepikarzy'' których nie znasz. --- Zacząłem pisac, bo nerwa ruszona; ale bez sensu bo debilka i tak nieprzeczyta tego już. |
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuLegionowo
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.