REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Zaćma/Jaska

# Magdalena25

04.01.2019 16:23

Wiecie gdzie w Warszawie najlepiej leczyć Jaskrę lub zaćmę?

# porque si

04.01.2019 21:41

reklama najgorszych specjalistów, omijajcie szerokim łukiem
który z dobrych specjalistów potrzebuje takiej nachalnej reklamy na DARMOWYM portalu ??????
zaćma ? tylko czechy!!!!!!!!!!!!!!!!

# Kuba67

10.01.2019 15:14

Mój dziadek był u mgr Weroniki Leszczyńskiej na operacji zaćmy i bardzo był zadowolony z przebiegu zabiegu. Niedawno była również u niej babcia i także była zadowolona

REKLAMA

# sciema

11.01.2019 12:24

który z dobrych specjalistów potrzebuje takiej nachalnej reklamy na DARMOWYM portalu ??????

# Ania7

11.01.2019 13:17

Byłam na operacji zaćmy u dr Piotra Woźniaka. Sam zabieg przebiegł szybko i bez komplikacji

# reer

13.01.2019 13:42

REKLAMA

# Morakowska

14.01.2019 11:10

Jak dla mnie najlepszym okulistą jest dr Ambroziak. Poleciłam ją mojej mamie która miała zaćmę i również jest zadowolona z pani doktor

# spammiik

14.01.2019 11:19

# Kamiola

15.01.2019 13:26

Dr Joanna Gołębiewska - polecam z całego serca. Przeprowadza dokładne badania, doradza pacjętowi - a operacja zaćmy to praktycznie czysta przyjemnośc z tak miłą osobą

REKLAMA

# albatross

15.01.2019 14:47

# Zuzxa

29.06.2020 08:17

Zaćmę najlepiej jak najszybciej usunąć!! Ja to zrobiłam w klinice Dr Nowosielska, gdzie dodatkowo zaoferowali mi wybór soczewki (dzięki temu mój wzrok się poprawił. Na NFZ tak nie robią).

# Ha77a

31.03.2021 21:48

Zaćmę można usunąć bezboleśnie i w kilkanaście minut. Ja miałam zabieg fakoemulsyfikacji w https://instytutoka.pl/, gdzie usunięto chorą soczewkę i wczepiono sztuczną. Problem zniknął:)

REKLAMA

# Gabrielle

04.05.2021 13:04

Usuń czym prędzej są nawet https://zacma-nfz.pl/ koleżanka robiła w Cieszynie czeskim i bardzo zadowolona. Wreszcie może normalnie widzieć i nic ją nie boli. Wcześniej było już bardzo źle...

# Anna88

29.08.2021 13:03

jeśli chodzi o klinikę to polecam pomyśleć też o klinice np o warszawskiej Optegrze. Są tutaj bardzo dobrzy i profesjonalni lekarze.

# Tunia

26.08.2022 13:54

Sprawdź sobie możliwości lecznia w Warszawskim Szpitalu Okulistycznym https://www.wszo.pl/ moja mama usuwała tam zaćmę pół roku temu, jest bardzo zadowolona z rezultatu i opieki lekarskiej.

REKLAMA

# Julita404

04.10.2022 08:39

Mój dziadek miał usuwaną zaćmę trzy miesiące temu w Warszawskim Szpitalu Okulistycznym. Wybraliśmy to miejsce ze względu na doświadczenie jakie maja okuliści z tej Kliniki. I faktycznie miał doskonałą opiekę specjalisty od retinopatii, a sam zabieg to formalność. Tego samego dnia zabraliśmy dziadka do domu. Wzrok oczywiście się polepszył, choć przy towarzyszącej cukrzycy trzeba mieć świadomość, że nie bedzie w 100% idealnie. Ale ogólnie jesteśmy bardzo zadowoleni :)
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Zapraszamy na zakupy

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni