Forum › Białołęka
zabić bandytę
# piotrek 29.12.2006 23:39 |
|
skłaniam się do poparcia zabicia saddama.
to bandyta. sam mógłbym urwać mu łeb , niczym gołębiowi, czego bez głodu nie uczyniłbym.... mój zamysł i konkluzja jest inna....... saddam nie powienien zginąć...... powinien zostać wypuszczony na wolność... tak samo jak chodzą na wolności tacy sami bandyci, jak i on. albo sądzimy wszystkich wg. tej samej miary , albo nikogo...to jest sprawiedliwość. w kolejce razem z nim widzę wielu.....kondonicę - bambuskę, która lekkim podpisem zamordowała tysiące ludzi, dzieci,żołnierzy, busha jej alfonsai wielu tego typu bandytów. co za różnica czy zabijamy piórem, czy karabinem, saddam tez zabijał piórem..... |
# yyy 30.12.2006 12:10 |
|
myśl przewodnia słuszna, przy tym naiwność wielka (zważywszy na wiek piszącego). Prawo na ogół jest wymierzane przez tych co mają władzę. Kondonica - ciekawy neologizm, ale bambuska sugeruje rasistowskie poglądy piszącego
|
# piotrek 30.12.2006 14:41 |
|
tzn., że nada siedzieć cicho i przyjąć mechanizmy ogólne(bezprawne) jako prawne-nie zgadzam się.
nie lubię bambusów, bo to jeszcze większe lenie od polaków i myślenie mają bardzo zbliżone do prymitywizmu(coś jak zwierzątko). ale chyba nie moja osoba była myślą przwodnią mojego wpisu, tylko denat. |
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.