REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

zabawki

# iwo-tomas

30.11.2003 21:01

czy może ktoś z forumowiczów ma kota" interaktywnego" ,i czy żeczywiście warto wydać sporą kasę na tę zabawkę . Moja córka marzy o kocie, ale w domu mam alergików i zwierzątko żywe odpada.

# Duśka

01.12.2003 14:08

Nigdy nie kupuj zabawki interaktywnej zamiast żywego zwierzaka. Lepiej kup przytulankę zwierzaka. Te udajace żywe, kręcące głową, gadające bzdury zabaweczki to jedno wielkie wyciąganie kasy z twojej kieszeni. Mam dwoje dzieci to wiem co mówię. W usta pluszaka wsadzą sobie dzieci taki tekst jaki będąc chciały, a nie mechanicznie powtarzane bzdury. Widzę jak moje po wielu różnych zabawkach wciąż wracają do zwykłych przymilnych pluszaków. Polecam ze szczerego serca. Nie ulegaj modom. Duśka

# Inter

01.12.2003 18:53

ale interaktywny kotek to prawie jak żywy......trochę się pobawi i rzuci, ale ile będzie radochy!!!!!!

REKLAMA

# jagoda11

01.04.2021 16:18

Może coś bardziej rozrywkowego i pobudzającego wyobraźnię. Moje dzieciaki lubią zabawki Super Things. Pół roku temu kupiłam im fajny zestaw ze sklepu https://neduo.pl/super-zings i do dzisiaj mają sporo radochy z tych zabawek. Fajne są, sama kiedyś z nimi w to się bawiłam. Myślę, że spokojnie możesz takie zabawki kupic ;) Jeśli chodzi o konkretny zestaw to moje dzieci mają ten Box z 50 sztukami.

Karola12

02.04.2021 07:39

A jakie zabawki można kupić dla niemowlaka? Idziemy w święta do znajomych i nie mam pojęcia co kupić...?
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025