REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

# Marian

16.07.2020 15:43

A cudzołożnicy jak Martusia Kaczyńska czy Jacuś Kurski będą kamienowani? Nie mogę się doczekac zeby z dzieciakamj skoczyc na kamienowanie.

# lideksynubeka

16.07.2020 16:32

Nie zrozumiałeś tekstu, to ci wytłumaczę: ryży wytrzeszcz przyjął za swoich rządów ustawę, że każdy kretyn taki jak ty, może do Sejmu wysłać petycję, a Sejm musi się tym zająć. Możesz więc także wysłać w opisanych przez ciebie sprawach petycję. Ja też się wybiorę na kamieniowanie, gdy Nasrallachy będą kamieniować tęczowych

# Marian

16.07.2020 17:15

#lideksynubeka napisał(a) 16.07.2020 16:32
Nie zrozumiałeś tekstu, to ci wytłumaczę: ryży wytrzeszcz przyjął za swoich rządów ustawę, że każdy kretyn taki jak ty, może do Sejmu wysłać petycję, a Sejm musi się tym zająć. Możesz więc także wysłać w opisanych przez ciebie sprawach petycję. Ja też się wybiorę na kamieniowanie, gdy Nasrallachy będą kamieniować tęczowych
To ty pisiurku nie zrozumiałeś. Sejm mógł wybrać 739 innych petycji a wziął tę.
Dla mnie to właśnie bezbożnica Kaczyńska i Kurski powinni być piętnowani. Cudzołóstwo jest wyjątkowo paskudnym grzechem. I tylko zakłamany pisowiec katolik może to negować.

REKLAMA

# Styks

16.07.2020 19:14

Proponuję rozszerzyć petycję o karę więzienia dla oglądających Lucyfera. W 1 miesiąc za każdy odcinek.
Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Kup bilet

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni