REKLAMA
Forum Warszawa
Zabawa i nauka
# kol009 27.10.2017 09:08 |
|
Moje dzieci ostatnio pokazały mi platformę edukacyjną na której można uczyć się po przez zabawę (tutaj nauka przez zabawę). Zastanawiam się jak długo mogą siedzieć przed komputerem?
|
# syfiasssta reklama 27.10.2017 13:34 |
|
ktoś coś
ktoś coś ? ktoś coś ? super, wspaniale, cudownie. Dobry sklep nie potrzebuje takiej szma.cianej reklamy, paradoksalnie świadczy to o braku klientów i prawdopodobnie o kiepskiej jakości świadczonych usług. Nie polecam . |
# wychowek 23.06.2022 18:55 |
|
Poniekąd takie kwestie na pewno są bardzo ważne i ja również jestem zdania, że ogólnie dobrze jest wiedzieć w jaki sposób skutecznie zachęcić dziecko do nauki dyscypliny. Mi udało się nawet niedawno o tym przeczytać w artykule dzieckiembadz.pl/2022/05/jak-zachecic-dziecko-do-nauki-dyscypliny.html i myślę, że takie informacje warto jest znać.
|
# Anonim 10.08.2022 21:18 |
|
Świetne są rzeczy od Ceba Baby dla takich Malutkich Maluszków. Są tam świetne kocyczki przewijaki ale też różne rzeczy dla Mam.
|
# ramczak 07.01.2023 10:17 |
|
Sama nauka jest bardzo ważna i wiem, że również bardzo interesująca jest filozofia. Właśnie dlatego ja jestem zdania, że portal filozoficzny jest znakomitym miejscem do tego aby znaleźć tam jak najwięcej rzetelnych informacji. Muszę przyznać, że takie kwestie dla mnie są po prostu ważne.
|
# Anete 23.02.2023 14:37 |
|
A co w kwestii nauki czytania?
|
Brunetka 25.02.2023 18:09 |
|
W sumie to dobre pytanie.
|
LINKI SPONSOROWANE
REKLAMA
REKLAMA
Zapraszamy na zakupy
REKLAMA
REKLAMA
Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
Artykuły partnerskie
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.
Polecamy w naszym pasażu
Wstąp do księgarni
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA