Forum › Legionowo i Jabłonna
# Taw 13.03.2013 09:34 |
|
To trzeba szybko zmienić tv, czekałem czekałem, a to już.
Jaki Telewizor polecicie do max 3000 zł, taki już z tych nowoczesnych? |
# Darek 13.03.2013 09:40 |
|
A ile cali, maraka ewentualnie parametry..?
#Taw napisał(a) 13.03.2013 09:34 A ile cali, maraka, ewentualnie parametry..?To trzeba szybko zmienić tv, czekałem czekałem, a to już. Jaki Telewizor polecicie do max 3000 zł, taki już z tych nowoczesnych? |
# Taw 13.03.2013 10:30 |
|
Myślałem o 32 calach, no może max 40, ale żeby się zmieścić w kwocie 3000 zł i żeby go nie wymieniać w najbliższym czasie. Żeby była dobry ostry obraz, nie smużył no parametrów nie znam. Proszę o dobra podpowiedź, bo telewizory mocno potaniały, a w sklepach to każdy mówi co innego, bo pewnie im za to płacą.
|
# Darek 13.03.2013 11:31 |
|
#Taw napisał(a) 13.03.2013 10:30 Myślałem o 32 calach, no może max 40, ale żeby się zmieścić w kwocie 3000 zł i żeby go nie wymieniać w najbliższym czasie. Żeby była dobry ostry obraz, nie smużył no parametrów nie znam. Proszę o dobra podpowiedź, bo telewizory mocno potaniały, a w sklepach to każdy mówi co innego, bo pewnie im za to płacą. Moja propozycja to Samsung, 6 generacji, np. UE32ES6710 posiada funkcje SMART, wbudowane WiFi, 400Hz, Full HD, 3 D, Micro Dimming, energooszczędny dzięki zastosowaniu matrycy LED-owej i zdecydowanie lepszy obraz w stosunku do tradycyjnych wyświetlaczy. Cena ok. 2300 zł za 32 cale. Kiedyś za tą cenę mogłeś kupić tylko 20 cali i o parametrach które nie mogłyby konurowac z takim telewizorami. Oczywiście może być każdy inny, tej firmy, ale żeby był minimum 6 generacji. Dzięki temu satysfakcja gwarantowana. Oczywiście modele 7 i 8 generacji też są dobre małe ulepszenia ale znacznie droższe. Tutaj w zaproponowanym modelu TV masz wszystko, przeglądarkę internetową, Youtube, Face Book, Skape, itd, ponad 1200 filmów z internetu, jeśli masz interenet oczywiście. Telewizory tej serii mają bardzo estetyczny wygląd, mają ok. 2 cm grubości, można mocować na ścianie. Polecam Samsungi 6 generacji. W cenie do 3000 tysięcy zmieścisz się w 40 calach, np. Telewizor Samsung 40" LED UE40ES6100 ma mniej o 200 Hz (nie zauważysz) i chyba nie ma Micro Dimming, jak nie wiesz o co chodzi, to też nie zauważysz, a cena o. 2400 zł. Tak więc telewizory w tej chwili sa naprawdę bardzo tanie. Osobiście polecam minimum 40 do niedużego pokoju i minimum 46 cali do salonu najlepiej 55 - 60 ", ale są znacznie droższe. Nawet jakbyś miał dołożyć 100 zł, to bierz zdecydowanie 40 cali, a nie 32 jak proponowałeś, a najlepiej 46 i z pewnością mi podziękujesz. |
# olek 14.03.2013 22:07 |
|
#Darek napisał(a) 13.03.2013 11:31 Moja propozycja to Samsung, 6 generacji, np. UE32ES6710 posiada funkcje SMART, wbudowane WiFi, 400Hz, Full HD, 3 D, Micro Dimming, energooszczędny dzięki zastosowaniu matrycy LED-owej i zdecydowanie lepszy obraz w stosunku do tradycyjnych wyświetlaczy. Cena ok. 2300 zł za 32 cale. Kiedyś za tą cenę mogłeś kupić tylko 20 cali i o parametrach które nie mogłyby konurowac z takim telewizorami. Oczywiście może być każdy inny, tej firmy, ale żeby był minimum 6 generacji. Dzięki temu satysfakcja gwarantowana. Oczywiście modele 7 i 8 generacji też są dobre małe ulepszenia ale znacznie droższe. Tutaj w zaproponowanym modelu TV masz wszystko, przeglądarkę internetową, Youtube, Face Book, Skape, itd, ponad 1200 filmów z internetu, jeśli masz interenet oczywiście. Telewizory tej serii mają bardzo estetyczny wygląd, mają ok. 2 cm grubości, można mocować na ścianie. Polecam Samsungi 6 generacji. W cenie do 3000 tysięcy zmieścisz się w 40 calach, np. Telewizor Samsung 40" LED UE40ES6100 ma mniej o 200 Hz (nie zauważysz) i chyba nie ma Micro Dimming, jak nie wiesz o co chodzi, to też nie zauważysz, a cena o. 2400 zł. Tak więc telewizory w tej chwili sa naprawdę bardzo tanie. Osobiście polecam minimum 40 do niedużego pokoju i minimum 46 cali do salonu najlepiej 55 - 60 ", ale są znacznie droższe. Nawet jakbyś miał dołożyć 100 zł, to bierz zdecydowanie 40 cali, a nie 32 jak proponowałeś, a najlepiej 46 i z pewnością mi podziękujesz. Heniek spod 4ki? :) |
# Kaszana 17.03.2013 14:30 |
|
Radny Grzybek zamiast zajmować się problemami mieszkańców Chotomowa, zajmuje się cyfryzacją kraju.
Panie radny do cholery, za co pan bierze diety? |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuLegionowo
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.