Forum › Białołęka
# zdegustowany 20.01.2022 20:25 |
|
Wyprzedaż śmieci na korytarzu centrum handlowego. Niżej już ta półmartwa galeria nie mogła upaść.
|
# ŚWIATOWIDA 21.01.2022 15:07 |
|
Marketing tej galerii jest na poziomie przedszkola. I to miało być prestiżowe miejsce na mapie handlowej warszawy. Powinni zrobić targi elektrośmieci. Traktują Tarchomin i mieszkańców jak ludy pierwotne co dla kolorowych paciorków przyjdą i będą się cieszyć. ZERO POMYSŁÓW I POZIOM SZORUJĄCY DNO.
|
# Jegor Lietow 21.01.2022 18:02 |
|
A ja uważam że to bardzo dobry pomysł. Chętnie przyjdę. Takie "starocie" mają swoją historię i duszę, a i często trafi się coś okazyjnego do kupienia. Rozumiem, że to się nie podoba nowobogackim warszawiakom z awansu społecznego, którzy wyrzucają do śmieci jeszcze dobre rzeczy i muszą mieć wszystko nowe i błyszczące, bo używane to obciach, ale oczywiście każdy może mieć własne zdanie
|
# poilop 21.01.2022 19:22 |
|
#ŚWIATOWIDA napisał(a) 21.01.2022 15:07 Traktują Tarchomin i mieszkańców jak ludy pierwotne co dla kolorowych paciorków przyjdą Każdemu wedle potrzeb i osiągnięć. |
# Bbb 22.01.2022 10:11 |
|
A ja jako rodowita Warszawianka zakochana jestem w galerii północnej...cale Zycie mieszkałam przy rondzie Daszyńskiego ....to czym się podniecają przyjezdni tzn Złotymi czy Arkadia ..nas warszawiaków przytłacza ..ja czuje się bardzo dobrze w galerii północnej...niedługo tam mieszkanie kupuje...przestrzeń...oddech i mało ludzi....dla mnie bomba..
A co do wyprzedaży garażowej....super pomysł...nikogo nikt nie zmusza :):) Basia l.47:):):) |
# loloooo 22.01.2022 12:01 |
|
Jajebbiu, przenosi się pod Czajkę, bo zakochała się w podupadłym centrum handlowym XD
|
# STOP ZVID 23.01.2022 16:36 |
|
Nikt normalny tam nie przyjdzie, rzygać się chce od tych zamaskowanych mord.
|
# Parzystoniekopytne 24.01.2022 22:41 |
|
Czy tak jak na Kole, tam też będzie można kupić stare rozklapane buty "z duszą"?
|
# loloooo 24.01.2022 23:03 |
|
#Parzystoniekopytne napisał(a) 24.01.2022 22:41 Czy tak jak na Kole, tam też będzie można kupić stare rozklapane buty "z duszą"? Mydło i powidło, wózek inwalidzki i słoik z powietrzem z czajki. |
# Nicki 04.02.2022 23:20 |
|
#loloooo napisał(a) 22.01.2022 12:01 Po twoim niskim poziomie wypowiedzi, stwierdzam "gimbaze", albo co gorsze "podbazę". To że w tym centrum nie chodzisz pół godziny z tacą jedzenia bo nie ma wolnych miejsc, albo nie ocierasz się tyłkiem o jaja drugiego kolesia stojąc w ścisku to tylko świadczy o tym że centrum jest największe od innych. Byłem tam i nic nie podupada. Pomysł z wyprzedażą fajny, coś nowego może nawet w stylu amerykańskich yard sale.Jajebbiu, przenosi się pod Czajkę, bo zakochała się w podupadłym centrum handlowym XD |
# Olka 24.04.2022 16:52 |
|
Idealne dla biedaków i patoli z tarchobiedoty
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.