REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

wypadek

# vir

20.01.2006 10:32

to przykre ze 4 niewinne osoby musiały zginąć przez bezmyslnosc kierowcy :((

# we

20.01.2006 11:44

po co piszesz o tym? chciałeś mieć swojego posta na forum?

# Kazik

20.01.2006 12:28

Trzeba o glupocie pisać. Jeżeli tylko jedno życie da się uratować przed śmiercią zadaną prez piratów drogowych to warto pisać.

REKLAMA

# Zibis

20.01.2006 14:48

Tia... Już 5 ofiara tego pirata umarła. Słyszałem w radio.

# Prawdziwy mieszczuch

21.01.2006 14:45

A ja na własne gały widziałem wypadek- z szokowałem się ale prawda jest taka że gdyby nie wiochmeny z Tłuszcza i innych gównianie nazywajacych się wioseczek, sterydy i dresiaże wszelkiej maści jezdzili jak przystało to wypadku by nie było. tu apel do was drogie wiejskie ciemniaki o przestzeganie dozwolonej prędkosci i nie dodawania gazu na pasach!

# dziennik

23.01.2006 16:00

wiem kto to uczyni ten dramatyczny wypadek w dniu 20.01 o godzinie 6:45 nasz Zespol byl poinformowany i pierwszy dojechal nie liczac strazy pozarnej ten desperat jechal do pracy do marek. Obecne przebywa w szpitalu brodnowskim, tam rodzinny tragicznie zmarlych szykowaly szturm o godzinie 19:00,aby w odpowiedni sposob ukarac kata ich najblizszych. Niestety policjanci jak zwykle bronili winnych i niedali dojsc do glosu porzadnym obywatelom.
Policja obronila winnego dajac prawdopodobnie mu wiezienie na bialolece na 8 lat z 5 metrowa klatka i TV

REKLAMA

Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Kambukka Olympus
Kambukka Lagoon

REKLAMA