Forum › Białołęka
wypadek
# vir 20.01.2006 10:32 |
|
to przykre ze 4 niewinne osoby musiały zginąć przez bezmyslnosc kierowcy :((
|
# we 20.01.2006 11:44 |
|
po co piszesz o tym? chciałeś mieć swojego posta na forum?
|
# Kazik 20.01.2006 12:28 |
|
Trzeba o glupocie pisać. Jeżeli tylko jedno życie da się uratować przed śmiercią zadaną prez piratów drogowych to warto pisać.
|
# Zibis 20.01.2006 14:48 |
|
Tia... Już 5 ofiara tego pirata umarła. Słyszałem w radio.
|
# Prawdziwy mieszczuch 21.01.2006 14:45 |
|
A ja na własne gały widziałem wypadek- z szokowałem się ale prawda jest taka że gdyby nie wiochmeny z Tłuszcza i innych gównianie nazywajacych się wioseczek, sterydy i dresiaże wszelkiej maści jezdzili jak przystało to wypadku by nie było. tu apel do was drogie wiejskie ciemniaki o przestzeganie dozwolonej prędkosci i nie dodawania gazu na pasach!
|
# dziennik 23.01.2006 16:00 |
|
wiem kto to uczyni ten dramatyczny wypadek w dniu 20.01 o godzinie 6:45 nasz Zespol byl poinformowany i pierwszy dojechal nie liczac strazy pozarnej ten desperat jechal do pracy do marek. Obecne przebywa w szpitalu brodnowskim, tam rodzinny tragicznie zmarlych szykowaly szturm o godzinie 19:00,aby w odpowiedni sposob ukarac kata ich najblizszych. Niestety policjanci jak zwykle bronili winnych i niedali dojsc do glosu porzadnym obywatelom.
Policja obronila winnego dajac prawdopodobnie mu wiezienie na bialolece na 8 lat z 5 metrowa klatka i TV |
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.