REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

Wyniki naszych kandydatów

# Zwolennik

28.09.2005 01:10

Ponieważ nikt nie podał, a wypadałoby wiedzieć po takich dyskusjach jak wypadli w liczbach nasi kandydaci (białołęccy) to podaję za PKW:
Mierzejewska 1165
Stańczyk 935
Kaznowski 1261
Przybylski 101
Garłowski (dawniej SLD dziś Socjaldemokracja) 37
Zawiślak (na senatora z P.Przyjaciół Shreka) 33812

# sceptyk

28.09.2005 02:37

no i co z tego wynika?

# siekierka kurpiowska

28.09.2005 10:04

Nie wiem czy zwróciliście uwagę, że w dzielnicach gdzie mieszka dużo osób "nowych" w Warszawie, energicznych i może bardziej przedsiębiorczych zdecydowanie wygrało PO. ( patrz między innymi Białołęka). Problem, że większość ludzi woli bylejakość ochrony państwa, niż samodzielne decydowanie o swoim losie.

REKLAMA

# kOMOROWSKI

28.09.2005 16:12

Jezeli Kaznowski nie dostaje się do parlamentu z dzielnicy w której PO MA TAKA PRZEWAGĘ TO NAPEWNO ZASZKODZIŁ MU SMOCZYŃSKI ZE SWOIM KONIUKTURALNYM POPARCIEM.JEŻELI NADAL CHŁOPAKI TAK BEDĄ PŁYNĄC TO OBAJ SIE ZATOPIĄ ALBO SMOK ZATOPI PO. CHYBA MŁODZI Z PO POWINNI SIE ZASTANOWIĆ CZY NIE WARTO ODSTAWIĆ OBU PANÓW

# wyborca

28.09.2005 16:28

Obu nie, ale na pewno muszą sie zdecydować na rozwód ze Smokiem i się tego trzymać. To musi byc jasne dla wyborców. Smok niby popierał Kaznowskiego, a jaki wynik maił w komisjach na Kobiałce? Przecież Smok juz albo nie panuje nawet nad własną rodziną, albo publicznie głosił dyrdymały, a cichcem rodzinie i sąsiadom zakazał na Jacka glosować.

# komentator

28.09.2005 17:10

Zwróciłbym Państwa uwagę, że pomimo niesnasek wewnątrz PiS, partia ta - licząc razem - zdobyła prawie 2x większe poparcie niż jeden kandydat PO, pan Kaznowski. Więc za radą czyjąś - też nie popadałbym w triumafalizm zbytni...

REKLAMA

# Zwolennik

28.09.2005 19:00

A mnie się wydaje, że czas Jacka Kaznowskiego już minął. Chyba, że to jedyny atut jakim dysponuje PO w Białołęce.

# Piotr Dąbrówka W

29.09.2005 08:52

Komentator poczytaj troche :)
Po miała na Białołęce 36 % a PIS 24 %.
Dzięki Panu agitatorowi Stańczykowi całkiem sensowna kobieta jaką jest Pani Mierzejewska nie została posłanką.

# niezdecydowana

30.09.2005 08:44

STAŃCZYK uwielbia władze.Jak został przewodniczącym to już zupelnie mu odbiło. Jak to jest że współpracujący z sobą ludzie nagle
potrafią wbić nuż w plecy tylko po to aby się wybić? Poznałam paru PISOWCÓW-szukałam pomocy i u pani Mierzejewskiej jej mi udzielono(ale to inna historia) A teraz to koniec...Na pomoc radnych nie ma co liczyć bo oni tylko zbywają ludzi.śmiałam sie jak jeden "pomocnik" agitował tu na forum Stańczyka-że tamten po domach chodził że dał ruże itp.to żałosne

REKLAMA

# polonistka

30.09.2005 09:04

DAł RÓŻE>NÓŻ
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA