REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

wyjazd nad bałtyk za granicą

# poszczególny

05.03.2016 20:37

cześć, chcę wyjechać nad każdy kraj bałtycki (poza rosją) nad morze. w tym roku estonia ale przy okazji zawsze bywam w stolicy danego państwa i to od niej i zwiedzania zaczynam. mógłby ktos powiedziec jaki spośród transportowych przewoźników jeździ do tallina o jakichś promocyjnych cenach, a może jakieś vouchery do zdobycia czy coś takiego? wszystko organizuję sam i próbuję osszczędzać w miarę więc takie informacje są...na miarę złota ;) pozdraiwam!

# VuWu

08.03.2016 02:23

możesz po szukać na takich stronkach typu kupony vouchery właśnie itp ale nie jestem pewien czy to do końca spełnia zadanie, bo dla mnie wygląda to jak ewidentne naciągactwo - kosmetyka u mojej żony z voucherów była robiona na odwal się, a jeśli chodzi o podróż to już chyba warto zadbać o bezpieczeństwo i komfort. a jak podróż ma trwać jednak troszkę, to ten komfort to wieeeele znaczy.

# Kaszalot

09.03.2016 17:51

No tak, ale komfortu też nie sprawdzisz dopóki tak naprawdę nie będziesz sam jechac gdzieś. To co dla jednych będzie spoko, dla kogoś innego już nie. Chociaż jak z drugiej strony popatrzeć jak nigdy kibel nieotwarty to dla nikogo noe dobrze i już takie info sobie przekaze. Może więc wybrac kilku przewoźnikow i pytać wprost: ten i ten jest spoko a jesli tak to dlaczego?

REKLAMA

# poszczególny

12.03.2016 00:40

W takim razie może top ten przewoźników? No niestety do tej pory poruszałem się zawsze samolotem, teraz wygodniej mi będzie przerzucić się na autokar mimo wszystko, a że brak doświadczenia robi swoje nie wiem nawet o co pytać. MOże jakaś ocena typu 1) komfort 2) bezpieczeństwo 3) cena - i wszystko w skali od 1 do 5?

# 6699

12.03.2016 02:48

TROCHE BEZSENSU BO ROZNIE LUDZIE POSTRZEGAJA. NP DLA MNIE TABLET PODCZAS OSTATNIEGO PRZEJAZDU TO BYL HICIOR I COS BARDZO PRZYSPIESZAJACEGO PODROZ, A BABA JECZALA ZE NAWET DZIECKU NIE POZWALA A WSZSYCY SIEDZA I SIE LAMPIA. MIAŁEM OCHOTE PODEJSC I SZURNAC NO ALE...BABA.

# poszczególny

12.03.2016 03:05

Nie rozumiem ani celu Twojej wypowiedzi ani w ogóle co masz mi do przekazania tą wiadomością, może sprecyzuj trochę i przy okazji dodaj czym jechałeś i jeśli się da to SUBIEKTYWNIE oceń wg siebie samego od jednego do pięciu :)

REKLAMA

# 6699

13.03.2016 21:55

NO BO W ECOLINES JAK JEDZIESZ TO MASZ TABLET W SIEDZENIU PRZED TOBĄ I TO SUPER ROZWIĄZANIE A BABSKO WRZESZCZAŁO ŻEBY NIE WŁĄCZAĆ BO TO ZŁO XD JEDEN I TRZY TO NA PIĄTKĘ BYM OCENIŁ, A DWÓJKĘ TO NIE WIEM WG CZEGO MAM OCENIAĆ? JAK DLA MNIE W PORZADKU WSZYSTKO PRZECIEŻ UZUPEŁNIONEGO OLEJU I OPON NIE SPRAWDZĘ PRZED STARTEM,

# Brogowska

18.03.2016 03:01

ale możesz napisać czy łby wam latały przy hamowaniu a zakręty nad przepaścią pokonywaliście na jednym kole ;) śmiechy śmiechami ale mi mama opowiadała, ze jak do włoch jeździła, to tak to właśnie jednym razem wyglądało i więcej tamtym przewoźnikiem ani rusz! :)

# Natka88

18.03.2016 05:15

Ja z nimi jeździłam i o żadnym odpadaniu głów nie ma mowy ;) płynna jazda, mili kierowcy, obsługa w ogóle po prostu widać, że nie dobrana przez przypadek tylko przeszkolona. No i po autokarze widać, że nowy albo przynajmniej po generalnym remoncie, bo żadnych usterek nie widać więc nie ma jakiegoś łatania tanim kosztem.

REKLAMA

# 6699

18.03.2016 05:56

NIE NO WSZYSTKO DOBRZE NORMALNIE SIE JECHALO JEŚLI O TO CHODZI I TEMPEM I ZMIENIALI SIE KIEROWCY ITD TAKZE SPOKO TYLKO MI CHODZILO O TĄ PASAŻERKĘ JEDNĄ A TAK TO WSZYSTKO GRAŁO W 100%

Piper

18.03.2016 13:58

też zastanawiałam nad taką opcją wyjazdu, dobrze że trafiłam na ten wątek.

# KupSztal

19.03.2016 08:46

a co ze zniżkami? dla stałych klientów albo najlepiej to od razu jakieś, ma ktoś do czynienia z nimi żeby powiedzieć? ja podobnie jak autor wątku planuje trochę przyoszczędzić świadomie na wyjeżdzie w tym roku, więc szukam najlpeszych opcji. planuję też noclegi nie w hotelach tylko gospodarstwach aroturystycznych, trochę problem z barierą jężykową ale myślę że i z tym dam radę.

REKLAMA

# Bartłomiej

25.03.2016 12:59

Bonusy możesz zbierać, na stronce masz info - albo 50% wartości biletu pokrywają albo 100%. Tam masz małe obostrzenia ale niewiele ich jest. Z tego co pamiętam jak się kupuje od razu powrtotny to tez jest jakas zniżka, ale tej już wartości nie pamiętam.

# 6699

25.03.2016 17:41

jesli chodziło Ci o POWROTNY nieuku, to przypada wtedy na głowę 10% rabatu, pod warunkiem oczywiście, że zakupisz w obie strony a nie odezwiesz się po stu latach że chcesz wrócić..

# drin

02.04.2016 17:10

hola hola bez wyzwisk tutaj. A co do 50-100% pokrycia biletu te wspomniane reguły polegają na tym tylko, że w konkretne niektóre miejsca jak Ukraina możesz wybrać max 50% ale poza tym nie ma tu jakichś szczególnych wymagań. To jest taki program lojalnościowy więc musi być z korzyścią dla \ciebie i jest.

REKLAMA

Mantyna

02.04.2016 19:45

Ooo stare dobre ecoline. Moja spanikowana mamuśka zawsze życzyła sobie, żeby jeździć autokarami i jeździliśmy z eco bo przecież do samolotu to nie wsiądzie a samej jej nie zostawię :) choć nie jest to dla mnie najlepsze wyjście z sytuacji to jak trzeba jeździć to jest to chyba najlepsza opcja :)

# Ananasek12

09.07.2019 12:34

Jak chcecie sprawdzić jak zaoszczędzić na podróżach to zapraszam do przeczytania artykułu :)
got-secret. pl/kantor-internetowy-dla-podrozujacych/ - usuncie spacje po kropce bo nie mozna linku prawidlowo inaczej dodac
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Top hotele na Lato 2024
Top hotele na Lato 2024

REKLAMA

Kambukka Olympus
Kambukka Lagoon

REKLAMA

Wyjazdy sportowe
Wyjazdy sportowe

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Butelki dla dzieci Kambukka
Kambukka Reno

REKLAMA

AMBRA - Twoje Perfumy
AMBRA - Twoje Perfumy