REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

# Dariusz

14.01.2016 16:03

Brawo Pani Majchrzak!
Niech pani się nie poddaje tym KARIEROWICZOM!!
Głosowałem na Panią i teraz wiem że to był najlepszy wybór!
Powodzenia i trzymam kciuki!!!

# Oświadczenie Majątkowe Korowaj

14.01.2016 16:08

Trzeba sprawdzić RADNEGO Korowaja wspaniałe oświadczenie majątkowe..
Jak wpisze w google Oświadczenie Majątkowe Korowaj to same ciekawe rzeczy...
Zatrudniony w Białołęckim Ośrodku Kultury? Za 5 tysięcy??
60 tysięcy z fundacji zarobił??
Co za cyniczny człowiek...
Wstyd Panie Korowaj!!
WPISZCIE W GOOGLE:
"OŚWIADCZENIE MAJĄTKOWE KOROWAJ"

# kassa

14.01.2016 16:17

Pani Majchrzak Pani się weźmie za tych wszystkich cynicznych cwaniaczków jak Pan Korowaj..
Kombinatorów...
kasa kasa kasa.....

REKLAMA

# Michal

14.01.2016 16:43

Ludzie czy wy nie widzicie co się dzieje w Polsce - bezprawie a teraz Kaczynski chce poprzez tzw radnych sprzedawczyków przejąć władze w Warszawie zagarniając kolejne Dzielnice. Warszawa może stać się Europejska stolica bezprawia

# Pytanie

14.01.2016 17:06

Czy Wojewoda może unieważnić uchwały RW? Czy może sąd?

# na temat

14.01.2016 17:10

Wojewoda nie może. Wojewoda z PiS może

REKLAMA

# Kieszonkowy adolfik

14.01.2016 18:05

Pisuary metodami adolfa z lat 30 próbują przejąć władzę.

# groszak

14.01.2016 19:49

#Dariusz napisał(a) 14.01.2016 16:03
Brawo Pani Majchrzak!
Niech pani się nie poddaje tym KARIEROWICZOM!!
Głosowałem na Panią i teraz wiem że to był najlepszy wybór!
Powodzenia i trzymam kciuki!!!

Zmień płytę trolliku? Może napisz jak sprawa (g)Roszaka :-)

# groszak

14.01.2016 19:51

#Michal napisał(a) 14.01.2016 16:43
Ludzie czy wy nie widzicie co się dzieje w Polsce - bezprawie a teraz HGW chce poprzez tzw radnych sprzedawczyków utrzymać władze w Warszawie próbując przejmować kolejne Dzielnice. Warszawa może stać się Europejska stolica bezprawia

O, tak powinno być PrawidłowO :-)

REKLAMA

# Lewandów

14.01.2016 20:09

żal i tak w kółko.
Demokracja w wydaniu PO - nie dać się odwołać większości - wszyscy siebie warci.

# Giermek

15.01.2016 07:22

Nie chce mi się już czytać o tych gierkach politycznych, może szanowny Redaktor zrobiłby wywiad z Panem Kamilem z Metro dla Białołęki, będzie chociaż co poczytać, to człowiek pełen pasji i oddania mieszkańcom. Gdyby on był radnym to cała dzielnica by rozkwitła :)

# amx

15.01.2016 09:15

Pislamiści proszę już przestać mącić. Do roboty.

REKLAMA

# Zdzisław Słaby

15.01.2016 11:11

Bardzo mnie ucieszyła ta informacja, widząc co się dzieje w kraju, uważam, że za wszelką cenę nie można oddać władzy na Białołęce ludziom z PIS. To będzie masakra dla naszej dzilenicy. Super, że Rada Warszawy uznała za nieważny wybór pana Klimiuka.

# hajdukiewicz ze skarbka

15.01.2016 11:13

Panie Kamilu H niech Pan nie pisze sobie sam pochlebnych komentarzy. Zresztą nie po raz pierwszy. Od tego mdli zresztą tak samo jak od tego Pana gotowania. Trzeba mieć pojecie o tym co się robi: niewysmażone, bez kolorów, źle podane, bez przypraw, katastrofa. W dodatku fotki przedstawiają Pana a nie potrawy, angażowanie dziecka do promowania siebie, żenada. Ciekawe co mama na to? Jak chce być Pan radnym to wymowa, nie bełkot i wiedza a ściema.

# karolek

18.01.2016 10:55

Mam propozycję. Niejaka radna Warszawy- Gajewska która (podobno) jest z Białołęki bryluje w mediach przeciwko cyrkom. Może rozszerzyć postulat o nasz cyrk w ratuszu, który robią jej koledzy z PO?? Tak myślę głośno

REKLAMA

# karolek

18.01.2016 10:57

#Giermek napisał(a) 15.01.2016 07:22
Nie chce mi się już czytać o tych gierkach politycznych, może szanowny Redaktor zrobiłby wywiad z Panem Kamilem z Metro dla Białołęki, będzie chociaż co poczytać, to człowiek pełen pasji i oddania mieszkańcom. Gdyby on był radnym to cała dzielnica by rozkwitła :)

To akurat bardzo dobry pomysł bo nagle się okazało że jeden nikomu nie znany gość może zrobić więcej niż cała ekipa radnych i zarząd dzielnicy razem wzięci. Jednak "dasię"?

# Agnieszka

18.01.2016 11:26

Popieram Pana Karola! Panie Redaktorze proszę działać.
#karolek napisał(a) 18.01.2016 10:57

To akurat bardzo dobry pomysł bo nagle się okazało że jeden nikomu nie znany gość może zrobić więcej niż cała ekipa radnych i zarząd dzielnicy razem wzięci. Jednak "dasię"?

# lutek

19.01.2016 14:50

radni niezależni powinni jak PO i Nowoczesna Petru pojechać do Brukseli pokazac jaka demokracja na białołece a póżnej do tych od ratingów może da się cos obniżyć bedzie fajnie,aco tam.

REKLAMA

# nowoczesny

19.01.2016 15:39

lutek a ty wiesz że nowoczesna to już jest na białołęce i sobie coraz bardziej poczyna, rozłażą się jak szczury z tonącego okrętu PO, organizują się na wybory samorządowe, jak PO padnie to pewnie prawie wszyscy z radni PO wystartują z listy nowoczesnej, a może i któryś burmistrz

# Nkwd2

19.01.2016 17:21

O to chyba ktoś z rady pisał..
#nowoczesny napisał(a) 19.01.2016 15:39
lutek a ty wiesz że nowoczesna to już jest na białołęce i sobie coraz bardziej poczyna, rozłażą się jak szczury z tonącego okrętu PO, organizują się na wybory samorządowe, jak PO padnie to pewnie prawie wszyscy z radni PO wystartują z listy nowoczesnej, a może i któryś burmistrz
Nawet wiem który Radny pisał te ciekawostki.. to ten co instrumenty operacyjno-wywiadowcze ma opanowane bardzo dobrze ..
Chciałoby się powiedzieć że wyssał z mlekiem matki lub po prostu odziedziczył po dziadku :-)

# Janusz Kal

20.01.2016 09:29

Zapamiętajcie radni, że nie wiele osób nie zapomni wam tego przymierza.
Ponieważ chętnie się udzielacie na forum proszę jasno się określić czy popieracie program PIS oraz to co wyrabia w kraju. TO bardzo ważne w kontekście zamachów na poszczególne szczeble władzy oraz tego czy będę mieszkał na wschodzie czy zachodzie Europy.
Ewentualnie proszę redakcję o przepytanie poszczególnych radnych.

REKLAMA

# Kowall

20.01.2016 10:10

A widział Pan jakiś program PiS na Białołęce?
Ja po za programem robienia zdjęć na bezprawnie zajętym miejscu przewodniczącej i krzykach oraz agresją nie widziałem nic i dziwię się niezrzeszonym że dają się manipulować mniejszości.. :-(
Przecież w Radzie dzielnicy jest 5 z pisu!
uwaga! 5!
I teraz jest tam wojna przez 5 osób rządnych władzy..
Opamiętania trochę dla naszego wspólnego dobra jakim jest nasza dzielnica, nasz dom..

# Lew II

20.01.2016 13:13

idąc tym tropem: 5 z PIS, to ilu jest teraz niezrzeszonych? dodam tylko, ze dwójka z Gospodarności są obecnie radnymi niezrzeszonymi. To kto ma przewagę PIS czy niezrzeszeni? Widzę kolejne krzyki w "obronie demokracji" :)
#Kowall napisał(a) 20.01.2016 10:10
A widział Pan jakiś program PiS na Białołęce?
Ja po za programem robienia zdjęć na bezprawnie zajętym miejscu przewodniczącej i krzykach oraz agresją nie widziałem nic i dziwię się niezrzeszonym że dają się manipulować mniejszości.. :-(
Przecież w Radzie dzielnicy jest 5 z pisu!
uwaga! 5!
I teraz jest tam wojna przez 5 osób rządnych władzy..
Opamiętania trochę dla naszego wspólnego dobra jakim jest nasza dzielnica, nasz dom..

# nowoczesny

20.01.2016 13:13

#Nkwd2 napisał(a) 19.01.2016 17:21
O to chyba ktoś z rady pisał..
Nawet wiem który Radny pisał te ciekawostki.. to ten co instrumenty operacyjno-wywiadowcze ma opanowane bardzo dobrze ..
Chciałoby się powiedzieć że wyssał z mlekiem matki lub po prostu odziedziczył po dziadku :-)

rozmawiasz sam ze sobą? raczej smutne i może świadczyć o poważniejszych problemach, skoro jesteś kolejnym który twierdzi że na forum piszą sami radni. burmistrz też? było już paru którzy tak twierdzili, otóż mój drogi nie jestem i nie byłem radnym a jeżeli chodzi o donoszenie to nie mierz wszystkich swoją miarą, tak samo z wysysaniem różnych rzeczy, nie wnikam w twoje doświadczenia. działalność nowoczesnej zobaczy każdy zorientowany i normalnie myślący człowiek, związki jakie ma z nią PJ i paru innych z partii zwanej Obywatelską też. czas pokaże kto miał racje. na razie powstrzymaj swoje paranoje

REKLAMA

# Nkwd2

20.01.2016 15:12

A to gdzie takie ciekawe plotki pan usłyszał?
Bo naprawdę jestem pełen podziwu Pana umiejętności operacyjno-wywiadowczej :-)
Gdzie takie ciekawostki można usłyszeć na jakimś bazarze? W jakimś sklepie? Czy w urzędzie?
Gdzie najłatwiej o takie info?
Dla tego pomyślałem że jest pan Radnym.
Chyba nic skomplikowanego?
A nkwd to chyba nie trzeba tłumaczyć :-)

# Kowall

20.01.2016 15:46

23(wszyscy radni)-5(PiS) =18-9(po)=
9(niezrzeszeni)-2(gospodarność)=
7(pozostaliNiezrzeszeni)<5? :-)
#Lew II napisał:
idąc tym tropem: 5 z PIS, to ilu jest teraz niezrzeszonych? dodam tylko, ze dwójka z Gospodarności są obecnie radnymi niezrzeszonymi. To kto ma przewagę PIS czy niezrzeszeni?
Chcę tylko pokazać, że dają się mocno wykorzystywać..
A PiS w 5 osób rozdaje karty 18!
Pięknie i powtórzę że nie widziałem ŻADNEGO programu PiS dla naszej dzielnicy.. i chęci pracy na rzecz mieszkańców.

# nowoczesny

20.01.2016 16:18

#Nkwd2 napisał(a) 20.01.2016 15:12
A to gdzie takie ciekawe plotki pan usłyszał?
Bo naprawdę jestem pełen podziwu Pana umiejętności operacyjno-wywiadowczej :-)
Gdzie takie ciekawostki można usłyszeć na jakimś bazarze? W jakimś sklepie? Czy w urzędzie?
Gdzie najłatwiej o takie info?
Dla tego pomyślałem że jest pan Radnym.
Chyba nic skomplikowanego?
A nkwd to chyba nie trzeba tłumaczyć :-)

wystarczy wejść na Facebooka... ot taka tajemna wiedza.

REKLAMA

Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Wyjazdy sportowe
Wyjazdy sportowe

REKLAMA

REKLAMA

Top hotele na Lato 2024
Top hotele na Lato 2024

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA