# Dariusz 14.01.2016 16:03 |
|
Brawo Pani Majchrzak!
Niech pani się nie poddaje tym KARIEROWICZOM!! Głosowałem na Panią i teraz wiem że to był najlepszy wybór! Powodzenia i trzymam kciuki!!! |
# Oświadczenie Majątkowe Korowaj 14.01.2016 16:08 |
|
Trzeba sprawdzić RADNEGO Korowaja wspaniałe oświadczenie majątkowe..
Jak wpisze w google Oświadczenie Majątkowe Korowaj to same ciekawe rzeczy... Zatrudniony w Białołęckim Ośrodku Kultury? Za 5 tysięcy?? 60 tysięcy z fundacji zarobił?? Co za cyniczny człowiek... Wstyd Panie Korowaj!! WPISZCIE W GOOGLE: "OŚWIADCZENIE MAJĄTKOWE KOROWAJ" |
# kassa 14.01.2016 16:17 |
|
Pani Majchrzak Pani się weźmie za tych wszystkich cynicznych cwaniaczków jak Pan Korowaj..
Kombinatorów... kasa kasa kasa..... |
# Michal 14.01.2016 16:43 |
|
Ludzie czy wy nie widzicie co się dzieje w Polsce - bezprawie a teraz Kaczynski chce poprzez tzw radnych sprzedawczyków przejąć władze w Warszawie zagarniając kolejne Dzielnice. Warszawa może stać się Europejska stolica bezprawia
|
# Pytanie 14.01.2016 17:06 |
|
Czy Wojewoda może unieważnić uchwały RW? Czy może sąd?
|
# na temat 14.01.2016 17:10 |
|
Wojewoda nie może. Wojewoda z PiS może
|
# Kieszonkowy adolfik 14.01.2016 18:05 |
|
Pisuary metodami adolfa z lat 30 próbują przejąć władzę.
|
# groszak 14.01.2016 19:49 |
|
#Dariusz napisał(a) 14.01.2016 16:03 Brawo Pani Majchrzak! Niech pani się nie poddaje tym KARIEROWICZOM!! Głosowałem na Panią i teraz wiem że to był najlepszy wybór! Powodzenia i trzymam kciuki!!! Zmień płytę trolliku? Może napisz jak sprawa (g)Roszaka :-) |
# groszak 14.01.2016 19:51 |
|
#Michal napisał(a) 14.01.2016 16:43 Ludzie czy wy nie widzicie co się dzieje w Polsce - bezprawie a teraz HGW chce poprzez tzw radnych sprzedawczyków utrzymać władze w Warszawie próbując przejmować kolejne Dzielnice. Warszawa może stać się Europejska stolica bezprawia O, tak powinno być PrawidłowO :-) |
# Lewandów 14.01.2016 20:09 |
|
żal i tak w kółko.
Demokracja w wydaniu PO - nie dać się odwołać większości - wszyscy siebie warci. |
# Giermek 15.01.2016 07:22 |
|
Nie chce mi się już czytać o tych gierkach politycznych, może szanowny Redaktor zrobiłby wywiad z Panem Kamilem z Metro dla Białołęki, będzie chociaż co poczytać, to człowiek pełen pasji i oddania mieszkańcom. Gdyby on był radnym to cała dzielnica by rozkwitła :)
|
# amx 15.01.2016 09:15 |
|
Pislamiści proszę już przestać mącić. Do roboty.
|
# Zdzisław Słaby 15.01.2016 11:11 |
|
Bardzo mnie ucieszyła ta informacja, widząc co się dzieje w kraju, uważam, że za wszelką cenę nie można oddać władzy na Białołęce ludziom z PIS. To będzie masakra dla naszej dzilenicy. Super, że Rada Warszawy uznała za nieważny wybór pana Klimiuka.
|
# hajdukiewicz ze skarbka 15.01.2016 11:13 |
|
Panie Kamilu H niech Pan nie pisze sobie sam pochlebnych komentarzy. Zresztą nie po raz pierwszy. Od tego mdli zresztą tak samo jak od tego Pana gotowania. Trzeba mieć pojecie o tym co się robi: niewysmażone, bez kolorów, źle podane, bez przypraw, katastrofa. W dodatku fotki przedstawiają Pana a nie potrawy, angażowanie dziecka do promowania siebie, żenada. Ciekawe co mama na to? Jak chce być Pan radnym to wymowa, nie bełkot i wiedza a ściema.
|
# karolek 18.01.2016 10:55 |
|
Mam propozycję. Niejaka radna Warszawy- Gajewska która (podobno) jest z Białołęki bryluje w mediach przeciwko cyrkom. Może rozszerzyć postulat o nasz cyrk w ratuszu, który robią jej koledzy z PO?? Tak myślę głośno
|
# karolek 18.01.2016 10:57 |
|
#Giermek napisał(a) 15.01.2016 07:22 Nie chce mi się już czytać o tych gierkach politycznych, może szanowny Redaktor zrobiłby wywiad z Panem Kamilem z Metro dla Białołęki, będzie chociaż co poczytać, to człowiek pełen pasji i oddania mieszkańcom. Gdyby on był radnym to cała dzielnica by rozkwitła :) To akurat bardzo dobry pomysł bo nagle się okazało że jeden nikomu nie znany gość może zrobić więcej niż cała ekipa radnych i zarząd dzielnicy razem wzięci. Jednak "dasię"? |
# Agnieszka 18.01.2016 11:26 |
|
Popieram Pana Karola! Panie Redaktorze proszę działać.
#karolek napisał(a) 18.01.2016 10:57 To akurat bardzo dobry pomysł bo nagle się okazało że jeden nikomu nie znany gość może zrobić więcej niż cała ekipa radnych i zarząd dzielnicy razem wzięci. Jednak "dasię"? |
# lutek 19.01.2016 14:50 |
|
radni niezależni powinni jak PO i Nowoczesna Petru pojechać do Brukseli pokazac jaka demokracja na białołece a póżnej do tych od ratingów może da się cos obniżyć bedzie fajnie,aco tam.
|
# nowoczesny 19.01.2016 15:39 |
|
lutek a ty wiesz że nowoczesna to już jest na białołęce i sobie coraz bardziej poczyna, rozłażą się jak szczury z tonącego okrętu PO, organizują się na wybory samorządowe, jak PO padnie to pewnie prawie wszyscy z radni PO wystartują z listy nowoczesnej, a może i któryś burmistrz
|
# Nkwd2 19.01.2016 17:21 |
|
O to chyba ktoś z rady pisał..
#nowoczesny napisał(a) 19.01.2016 15:39 Nawet wiem który Radny pisał te ciekawostki.. to ten co instrumenty operacyjno-wywiadowcze ma opanowane bardzo dobrze ..lutek a ty wiesz że nowoczesna to już jest na białołęce i sobie coraz bardziej poczyna, rozłażą się jak szczury z tonącego okrętu PO, organizują się na wybory samorządowe, jak PO padnie to pewnie prawie wszyscy z radni PO wystartują z listy nowoczesnej, a może i któryś burmistrz Chciałoby się powiedzieć że wyssał z mlekiem matki lub po prostu odziedziczył po dziadku :-) |
# Janusz Kal 20.01.2016 09:29 |
|
Zapamiętajcie radni, że nie wiele osób nie zapomni wam tego przymierza.
Ponieważ chętnie się udzielacie na forum proszę jasno się określić czy popieracie program PIS oraz to co wyrabia w kraju. TO bardzo ważne w kontekście zamachów na poszczególne szczeble władzy oraz tego czy będę mieszkał na wschodzie czy zachodzie Europy. Ewentualnie proszę redakcję o przepytanie poszczególnych radnych. |
# Kowall 20.01.2016 10:10 |
|
A widział Pan jakiś program PiS na Białołęce?
Ja po za programem robienia zdjęć na bezprawnie zajętym miejscu przewodniczącej i krzykach oraz agresją nie widziałem nic i dziwię się niezrzeszonym że dają się manipulować mniejszości.. :-( Przecież w Radzie dzielnicy jest 5 z pisu! uwaga! 5! I teraz jest tam wojna przez 5 osób rządnych władzy.. Opamiętania trochę dla naszego wspólnego dobra jakim jest nasza dzielnica, nasz dom.. |
# Lew II 20.01.2016 13:13 |
|
idąc tym tropem: 5 z PIS, to ilu jest teraz niezrzeszonych? dodam tylko, ze dwójka z Gospodarności są obecnie radnymi niezrzeszonymi. To kto ma przewagę PIS czy niezrzeszeni? Widzę kolejne krzyki w "obronie demokracji" :)
#Kowall napisał(a) 20.01.2016 10:10 A widział Pan jakiś program PiS na Białołęce? Ja po za programem robienia zdjęć na bezprawnie zajętym miejscu przewodniczącej i krzykach oraz agresją nie widziałem nic i dziwię się niezrzeszonym że dają się manipulować mniejszości.. :-( Przecież w Radzie dzielnicy jest 5 z pisu! uwaga! 5! I teraz jest tam wojna przez 5 osób rządnych władzy.. Opamiętania trochę dla naszego wspólnego dobra jakim jest nasza dzielnica, nasz dom.. |
# nowoczesny 20.01.2016 13:13 |
|
#Nkwd2 napisał(a) 19.01.2016 17:21 O to chyba ktoś z rady pisał.. Nawet wiem który Radny pisał te ciekawostki.. to ten co instrumenty operacyjno-wywiadowcze ma opanowane bardzo dobrze .. Chciałoby się powiedzieć że wyssał z mlekiem matki lub po prostu odziedziczył po dziadku :-) rozmawiasz sam ze sobą? raczej smutne i może świadczyć o poważniejszych problemach, skoro jesteś kolejnym który twierdzi że na forum piszą sami radni. burmistrz też? było już paru którzy tak twierdzili, otóż mój drogi nie jestem i nie byłem radnym a jeżeli chodzi o donoszenie to nie mierz wszystkich swoją miarą, tak samo z wysysaniem różnych rzeczy, nie wnikam w twoje doświadczenia. działalność nowoczesnej zobaczy każdy zorientowany i normalnie myślący człowiek, związki jakie ma z nią PJ i paru innych z partii zwanej Obywatelską też. czas pokaże kto miał racje. na razie powstrzymaj swoje paranoje |
# Nkwd2 20.01.2016 15:12 |
|
A to gdzie takie ciekawe plotki pan usłyszał?
Bo naprawdę jestem pełen podziwu Pana umiejętności operacyjno-wywiadowczej :-) Gdzie takie ciekawostki można usłyszeć na jakimś bazarze? W jakimś sklepie? Czy w urzędzie? Gdzie najłatwiej o takie info? Dla tego pomyślałem że jest pan Radnym. Chyba nic skomplikowanego? A nkwd to chyba nie trzeba tłumaczyć :-) |
# Kowall 20.01.2016 15:46 |
|
23(wszyscy radni)-5(PiS) =18-9(po)=
9(niezrzeszeni)-2(gospodarność)= 7(pozostaliNiezrzeszeni)<5? :-) #Lew II napisał: idąc tym tropem: 5 z PIS, to ilu jest teraz niezrzeszonych? dodam tylko, ze dwójka z Gospodarności są obecnie radnymi niezrzeszonymi. To kto ma przewagę PIS czy niezrzeszeni? Chcę tylko pokazać, że dają się mocno wykorzystywać.. A PiS w 5 osób rozdaje karty 18! Pięknie i powtórzę że nie widziałem ŻADNEGO programu PiS dla naszej dzielnicy.. i chęci pracy na rzecz mieszkańców. |
# nowoczesny 20.01.2016 16:18 |
|
#Nkwd2 napisał(a) 20.01.2016 15:12 A to gdzie takie ciekawe plotki pan usłyszał? Bo naprawdę jestem pełen podziwu Pana umiejętności operacyjno-wywiadowczej :-) Gdzie takie ciekawostki można usłyszeć na jakimś bazarze? W jakimś sklepie? Czy w urzędzie? Gdzie najłatwiej o takie info? Dla tego pomyślałem że jest pan Radnym. Chyba nic skomplikowanego? A nkwd to chyba nie trzeba tłumaczyć :-) wystarczy wejść na Facebooka... ot taka tajemna wiedza. |
LINKI SPONSOROWANE