Forum › Białołęka
www.piotroracz.pl/
# internauta 27.10.2006 08:18 |
|
kampania internetowa?
|
Matka_Sławka_z_Gdańska 27.10.2006 09:52 |
|
Raczej niesmiala wprawka pod tytulem:
"Moja Pierwsza Strona" autorstwa Oli i Piotrusia. Ot takie figle mlodych, zeby okolo 21:48 czyms zajac rece... |
# senior 27.10.2006 10:31 |
|
OTO CYTAT ORACZA...
"-Pragnę podziękować za obdarzenie mnie zaufaniem, dzięki któremu mogłem reprezentować Państwa jako radny w Radzie Dzielnicy Białołęka. Jeżeli zaufają Państwo mojemu doświadczeniu, kompetencjom i zapałowi oraz oddadzą na mnie swój głos, to obiecuję nie zawieść pokładanego zaufania. Moje dokonania oraz plany dalszego rozwoju Białołęki możecie Państwo odnaleźć już wkrótce na tej stronie. Dziękuję i zapraszam. A więc tak Szanowny Pan radny dziękuje za zaufanie. Ok , dzięki przyjęte ( w końcu za 4 lata dietka spływała ) Ten kawałek jest fajny -"Jeżeli zaufają Państwo mojemu doświadczeniu, kompetencjom i zapałowi "... HA HA HA. Zapałowi i kompetencjom Oracz niezły jesteś. Lepszy w dowcipie niż sam Halama i Kabaret Moralnego Niepokoju , razem wzięty!!! Twój zapał skończył się na zdobyciu ciepłej posadki w OPS'ie a ewentualna podnieta i nerwówka wzrosła w ostatnim czasie! Co tam dalej ...ano -"Moje dokonania oraz plany dalszego rozwoju Białołęki możecie Państwo odnaleźć już wkrótce..." Kiedy , człowieku kiedy? Tak samo jak 4 miesiące temu obiecywałeś TU NA FORUM rozpisać się na tematy związane z okolicznościami : sprawy mieszkaniowej Zienteckiej , kasy dla żłobka Ostrowskiego , interwencjami na Konwaliowej ( ciekawe co na to forumowy PIOTREK? ) , nepotyzmu w radzie i innymi sprawami które nie pachną ładnie! Piszesz tez o swych dokonaniach: Człowieku , czy wazeliniarstwo , lenistwo , cwaniactwo i moralnośc Kalego , którą " Jesteś po brzegi wypełniony " możemy nazwać dokonaniami?! Kłamiesz Panie radny ! Licząc jednocześnie na głupotę i naiwność ludzką . A wiec my też Ci ( wyborcy ) dziękujemy . Obiecujemy że nie zapomnimy Twych obiecanek na dzień przy urnie. Nie oddamy na Ciebie głosu , boś niewart naszego zaufania! |
# znawca 27.10.2006 12:59 |
|
strona fajna - napisana w wordzie (ciekawe czy z legalną licencją ;) ) i zapisana jako html
czyzby Piotrka nie było stać na nic więcej? a dokonania i plany zapewne zobaczymy już wkrótce... czyli po wyborach i to pewnie jeszcze pod warunkiem że word jeszcze zadziała |
# obśmiacz 27.10.2006 13:24 |
|
hahahahaha - ty , znawca...Jako żywo sam o sobie Oracz pisze!
Stary pobijasz wszelkie rekordy głupoty i śmieszności. Do duetu Halamy i kabaretu Moralnego Niepokoju dodać Cyrk Monthy Paythona!!! Co za tandeta. Zadzwoń lepiej do Torunia , Ojciec dyrektor może da Ci fuche bo tu jesteś spalony! |
# Lepper 2000 27.10.2006 15:06 |
|
Oracz - ludzie tylko przez Ciebie się w....ją! Nie pisz nic więcej , to działa na nerwy! Jesteś denny na maxa!
Jedna spawa: Czy bycie aparatczykiem bez własego sumienia jest noramalne w Twojej rodzinie? |
# begeerowa 27.10.2006 17:10 |
|
Piotrek - a gdzie zdjęcie?
sam skasowałeś czy cię ocenzurowali? |
# fotograf 28.10.2006 21:07 |
|
Zdjęcie Piotrka jest na innej stronie - http://poetry.rotten.com/lisboa/
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.