REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

# ver

03.06.2020 10:56

A czyja to wina, że na tym tracą? Zamiast wydawać kasę na wejściówki, niech zrobią wolne wejście!

# Elo

03.06.2020 22:38

Nie masz biletu lewaczyno smierdzaca to doupa w troki z buta zasuwasz, nie stac cie na miesieczny to nie jezdzisz

# qvertz

03.06.2020 23:11

Wejściówki są bardzo dobre, zwłaszcza dla kogoś, kto nie chce kupować biletu miesięcznego, a chce sobie pojechać kilka stacji metrem sporadycznie. Dzięki temu otwiera bramki i jedzie. Prawdopodobieństwo trafienia na kontrolę biletów jest niewielkie. Zwłaszcza, że kontrolerzy są widoczni i nie mogą łapać gapowiczów po partyzancku.

REKLAMA

# Bartek Wawa

05.06.2020 13:52

Ja mam Kartę Miejską i ładuję raz na 90 dni. I mam trzy miesiące spokoju i żadnych problemów z przechodzeniem przez bramkę

# Jan

06.06.2020 10:01

Wszystkie te cudowne metody nie działają na stacji metra Stadion - a bilet elektroniczny ucieka.

# Aqq

07.04.2022 09:27

To chory pomysl tylko po to by trudniej bylo skasowac bilet. O wiele czesciej jezdze za free, wydrukowalem sobie qr bo sa tak porozklejane, ze nie sposob szybko skasowac bilet

REKLAMA

Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Kup bilet

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025