Bemowo

30/2869 

04.01.2021 15:33
#Jelonkowy
Teksty sponsorowane powinny być odpowiednio oznaczone, w przeciwnym wypadku jest to działanie wątpliwe etycznie.
05.01.2021 12:58
#życzliwy
Brak informacji o tym, że artykuł sponsorowany - jak zauważył Jelonkowy. A bez tego UOKiK może nałożyć karę
05.01.2021 20:46
#Andy
Nie jest to artykuł sponsorowany, gdyż co ma sponsorować, mieszkania w tym bloku dawno się sprzedały, i to z wałkiem bo prezes spółdzielni to chyba z 5 kupił, to samo inni dyrektorzy w spółdzielni i architekt i kierownik budowy, główny wykonawa itp, dla normalnych ludzi nic nie było, wiem bo sam się interesowałem. To wałek i tyle, budowa finansowana kredytem na majątku spółdzielni a zarabiać na tym będą wiadomo kto, bo mieszkania odrazu pójdą na wynajem.
05.01.2021 22:42
#robson82
chore to , co raz ciaśniej co raz mniej prywatności, ceny z kosmosu , dróg nowych brak, parkingów także
05.01.2021 23:09
#OjAndyAndy
#Andy napisał(a) 05.01.2021 20:46
Nie jest to artykuł sponsorowany, gdyż co ma sponsorować, mieszkania w tym bloku dawno się sprzedały, i to z wałkiem bo prezes spółdzielni to chyba z 5 kupił, to samo inni dyrektorzy w spółdzielni i architekt i kierownik budowy, główny wykonawa itp, dla normalnych ludzi nic nie było, wiem bo sam się interesowałem. To wałek i tyle, budowa finansowana kredytem na majątku spółdzielni a zarabiać na tym będą wiadomo kto, bo mieszkania odrazu pójdą na wynajem.
Tak sie interesowales a sie nie udalo? Boli, bo inni byli bardziej zdeteterminowani i bardziej przewidujacy?Nie jest to artykuł sponsorowany, gdyż co ma sponsorować, mieszkania w tym bloku dawno się sprzedały, i to z wałkiem bo prezes spółdzielni to chyba z 5 kupił, to samo inni dyrektorzy w spółdzielni i architekt i kierownik budowy, główny wykonawa itp, dla normalnych ludzi nic nie było, wiem bo sam się interesowałem. To wałek i tyle, budowa finansowana kredytem na majątku spółdzielni a zarabiać na tym będą wiadomo kto, bo mieszkania odrazu pójdą na wynajem.
Spoldzielnia nie moze sie zadłuzac co jako jej czlonek powinienes wiedziec. Inwestycja jest finansowana przez przyszlych mieszkancow. Wszystko co piszesz jest klamstwem i pomowieniami i jakbym byl prezesem to pierwszy bym Cie zglosil do organow scigania za pisanie klamstw.
Moze nastepnym razem Ci sie uda. Powodzenia.
REKLAMA
06.01.2021 21:22
#Stop cham
Chłopki sprzedają miedzę i lęgną do stolycy
Dodaj wpis