Forum › Bemowo
# Jelonkowy 04.01.2021 15:33 |
|
Teksty sponsorowane powinny być odpowiednio oznaczone, w przeciwnym wypadku jest to działanie wątpliwe etycznie.
|
# życzliwy 05.01.2021 12:58 |
|
Brak informacji o tym, że artykuł sponsorowany - jak zauważył Jelonkowy. A bez tego UOKiK może nałożyć karę
|
# Andy 05.01.2021 20:46 |
|
Nie jest to artykuł sponsorowany, gdyż co ma sponsorować, mieszkania w tym bloku dawno się sprzedały, i to z wałkiem bo prezes spółdzielni to chyba z 5 kupił, to samo inni dyrektorzy w spółdzielni i architekt i kierownik budowy, główny wykonawa itp, dla normalnych ludzi nic nie było, wiem bo sam się interesowałem. To wałek i tyle, budowa finansowana kredytem na majątku spółdzielni a zarabiać na tym będą wiadomo kto, bo mieszkania odrazu pójdą na wynajem.
|
# robson82 05.01.2021 22:42 |
|
chore to , co raz ciaśniej co raz mniej prywatności, ceny z kosmosu , dróg nowych brak, parkingów także
|
# OjAndyAndy 05.01.2021 23:09 |
|
#Andy napisał(a) 05.01.2021 20:46 Tak sie interesowales a sie nie udalo? Boli, bo inni byli bardziej zdeteterminowani i bardziej przewidujacy?Nie jest to artykuł sponsorowany, gdyż co ma sponsorować, mieszkania w tym bloku dawno się sprzedały, i to z wałkiem bo prezes spółdzielni to chyba z 5 kupił, to samo inni dyrektorzy w spółdzielni i architekt i kierownik budowy, główny wykonawa itp, dla normalnych ludzi nic nie było, wiem bo sam się interesowałem. To wałek i tyle, budowa finansowana kredytem na majątku spółdzielni a zarabiać na tym będą wiadomo kto, bo mieszkania odrazu pójdą na wynajem. Spoldzielnia nie moze sie zadłuzac co jako jej czlonek powinienes wiedziec. Inwestycja jest finansowana przez przyszlych mieszkancow. Wszystko co piszesz jest klamstwem i pomowieniami i jakbym byl prezesem to pierwszy bym Cie zglosil do organow scigania za pisanie klamstw. Moze nastepnym razem Ci sie uda. Powodzenia. |
# Stop cham 06.01.2021 21:22 |
|
Chłopki sprzedają miedzę i lęgną do stolycy
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuBemowo
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.