Forum › Białołęka
weterynarz na białołęce
# katarzyna 17.08.2007 18:33 |
|
czy możecie polecić jakąś lecznicę? właśnie zostaliśmy uszczęśliwieni szczeniakiem i szukamy dla niego odpowiedniej opieki.
|
# cobra22 17.08.2007 21:54 |
|
Polecam lecznicę przy ulicy Śreniawitów.Całodobowa.Proszę pytać o doktora Jankowskiego.
|
# Włodek 20.08.2007 00:19 |
|
Oprócz dra Jankowskiego polecam dra Sierakowskiego z tej samej lecznicy. Obaj są fantastycznymi fachowcami, nasze psy zawdzięczają im bardzo dużo!
|
# Maryjan 27.08.2007 12:53 |
|
i koty też.
|
antyurzędnik 01.05.2014 21:55 |
|
Myślę, że zachowanie weterynarza było bardzo nie w porządku i myślę, że więcej się uzyska robiąc odpowiednią "reklamę" w okolicy. Proponuję dziennikarzom "Echa" zrobić wywiad z weterynarzem. Myślę, że tak nieetyczne zachowanie powinni poznać wszyscy miłośnicy zwierzaków z Białołęki.
A rzecznik praw konsumenta i ktoś kto nadzoruje pracę weterynarzy są chyba osobami, które powinno się o tej sprawie poinformować. |
# xxxxxx 02.05.2014 23:11 |
|
Jestem autorem posta wyrażającego się źle na temat PRZYCHODNI WETERYNARYJNĄ WETERYNARYJNEJ CANFELIS <ul. Leona Berensona 4 E (w pobliżu ulicy Ostródzkiej)
03-287 Warszawa Białołęka> zamieszczonej na tym portalu dnia 30.04.2012 CHCIAŁABYM W TYM MIEJSCU PRZEPROSIĆ PRZYCHODNIĘ ZA PODANIE NIE ZGODNYCH Z PRAWDĄ INFORMACJI, wynikających ze złej interpretacji tego co usłyszałam podczas rozmowy telefonicznej. PRACOWNICY PRZYCHODNI A ZWŁASZCZA JEJ WŁAŚCICIEL WYWIĄZALI SIĘ ZE SWOICH OBOWIĄZKÓW 100% JEŚLI CHODZI O OPIEKĘ NAD MOIM ZWIERZAKIEM. INFORMACJE PODANE PRZE ZE MNIE W POŚCIE Z DNIA 30.04.2014 SĄ SPRZECZNE Z OTRZYMANĄ PRZEZE MNIE DOKUMENTACJĄ MEDYCZNĄ W DNIU 02.04.2014. PRZYCHODNIA TA JEST PLACÓWKĄ GODNĄ POLECENIA O CZYM WIELOKROTNIE PRZEKONAŁAM SIĘ WCZEŚNIEJ I W DNIU DZISIEJSZYM. CHCIAŁA BYM ZAZNACZYĆ RÓWNIEŻ, ŻE DZISIAJ ZWRÓCIŁAM SIĘ Z PROŚBĄ O USUNIĘCIE POSTA Z NIEPRAWDZIWYMI INFORMACJAMI PRZEZ ADMINA TEGO FORUM. PRZEPRASZAM UŻYTKOWNIKÓW TEGO FORUM ZA WPROWADZANIE W BŁĄD W OCENIE PRACY PRZYCHODNI CANFELIS A W SZCZEGÓLNOŚCI JEJ WŁAŚCICIELKĘ I PRACOWNIKÓW. DOŁOŻĘ WSZELKICH STARAŃ ABY MOJA NIEWŁAŚCIWA OPINIA ZAMIESZCZONA 30.04.2014 ZOSTAŁA USUNIĘTA Z TEJ STRONY. |
# Kociara 06.08.2015 11:52 |
|
Jesli chodzi o lecznice to polecam goraco Toris na Bialolece. Mam psa i dwa koty i tam je lecze. Milo profesjonalnie i taktownie. Nigdy nie odmowili mi pomocy nawet jak przyszlam z naglym wypadkiem 5 min przed zamknieciem i siedzieli ze mna i psem do prawie 24 az zeszka kroplowka i ani Pani doktor ani resta personelu nie mieli mi tego za zle. Naprawde polecam.
|
# majak12 09.05.2016 10:13 |
|
Mega wszechstronnie i nowocześnie jest wyposażona klinika weterynaryjna w Laskach. Nazywają się Vetriver
|
# Wek 09.05.2016 17:38 |
|
jeżeli jesteś z Zielonej Białołęki to polecam weterynarza na ul.Słonecznej za szkołą na ul.Kobiałki ... młodzi, konkretni i gadają ze zwierzakiem przed każdym zabiegiem ... polecam, opiekują się moimi 2 kotami ...
|
# Tomek0011 03.08.2016 11:32 |
|
Polecam http://weterynarztoris.pl/kontakt/
|
# loska123 04.02.2018 22:41 |
|
nie ma lepszej kliniki i to jeszcze całodobowej niż azwet na zamiejskiej. Serio, sama mam dwa psy i miałam do czynienia z kilkoma weterynarzami i dopiero kiedy trafiliśmy do azwet to zostaliśmy potraktowani tak jak powinniśmy - w sensie, że odpowiednie podejście do zwierzaków, odpowiedni sprzęt do badań i wykwalifikowani weterynarze
|
# tomasz12 17.10.2018 10:11 |
|
Polecam. Bardzo miła pani weterynarz z ogromną wiedzą. Dodatkowo odpowiada na pytania w internecie. www.vetpassion.pl
|
# Kierowca 18.10.2018 11:12 |
|
#Wek napisał(a) 09.05.2016 17:38 P_O_T_W_E_R_D_Z_A_M !!! KOSMA Gabinet Weterynaryjnyjeżeli jesteś z Zielonej Białołęki to polecam weterynarza na ul.Słonecznej za szkołą na ul.Kobiałki ... młodzi, konkretni i gadają ze zwierzakiem przed każdym zabiegiem ... polecam, opiekują się moimi 2 kotami ... |
# Adas 23.07.2019 10:00 |
|
Odwiedz weterynarza, mi Pan Marek uratował psa, gdzie wszyscy skazywali go na uśpienie
|
# Mosia 18.07.2024 22:55 |
|
Jeśli chcecie naprawdę dobrą klinikę weterynaryjną do wybierzcie się do Vet4Pet na Grenadierów :) Tam wasz zwierzak otrzyma najlepszą pomoc :)
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.