# mis 07.03.2016 12:05 |
|
Bo niektórzy ludzie to chamy?
|
# Duduś90 07.03.2016 12:17 |
|
Widocznie niektórzy z tego bloku obok,nie potrafią uszanować miejsca gdzie mieszkają(blisko Aleja Sportów Miejskich,szkoła,duży market,urząd ratusza,biblioteka,przychodnia,las pod nosem a i wkrótce metro)Pomieszkali by na Dudziarskiej pomiędzy torami kolejowymi i spalarnią śmieci,to od razu by zaczęli szanować wspólną przestrzeń.
|
# Gregorius 07.03.2016 12:35 |
|
Lenie smierdzace!!!!
A przy okazji to jest przestepstwo, bo taki wozek kosztuje ok 1000 pln!!! |
# AniaG 07.03.2016 12:46 |
|
Ponoć to mieszkańcy(niektórzy) pobliskich bloków TBS-ów te wózki zabierają z Tesco i nie odprowadzają.
Raz w tygodniu pracownik Tesco po nie przychodzi i odbiera. |
# pelczynski 07.03.2016 13:40 |
|
Pijana gimbaza jeździ wózkami w nocy i np. przewraca je na środku jezdni jak kiedyś przed blokiem nr 20. Inny przykład to buraki z bloków, które wiozą zakupy w wózku, a potem zostawiają go na trawniku przed klatką. Może dobrym sposobem na nich będzie wywieszanie na osiedlu zdjęć ich buraczanych ryjów z podaniem nr mieszkania i bloku żeby było wiadomo gdzie to bydło mieszka. Mam takie nawet na swoim piętrze. Zwrócenie uwagi na świnię nie działa to chyba ten sposób będzie lepszy.
|
# paola 07.03.2016 14:18 |
|
Czereśniactwo z ludzi wychodzi. Do miasta ze wsi przyjechali, a tam markietów nie mieli i stąd nieznajomość podstawowych zasad. Szlag mnie trafia, jak to widzę.
|
# czesiek z zatorza 07.03.2016 14:31 |
|
paola a Ty skąd jesteś? Może też masz wiejskie korzenie, co?
|
# Kółeczko56 07.03.2016 15:18 |
|
To naprawdę fajna okolica.Wszystko w zasięgu ręki.Ej,mieszkańcy czemu nie zgłaszacie tego na Straż Miejską i administracji ,którzy to mieszkańcy nie nadają się do życia wśród normalnych ludzi?Na Dudziarską z nimi albo do baraków pod Grójec,jak nie potrafią się zasymilować ze społeczeństwem.W żadnej części Bemowa nie ma takiej sytuacji z tymi wózkami sklepowymi.
|
# śmiglidigli 07.03.2016 22:17 |
|
Poczekajcie aż wprowadzą się lokatorzy do komunałek przy Pełczyńskiego. W sumie to powinni od razu obok tej inwestycji zrobić stanowiska parkingowe dla tesco-wózków.
|
# lolp 07.03.2016 23:12 |
|
To właśnie młodzież z znanych nam TBS-ów , te dzieciaki to sama patologia, łażą gdzie chcą, robią co chcą, bawią się tymi wózkami. Chodzą do bibllioteki nie raz słyszałam od jakiś małych gnoi jak sie wyzywają od k***w . Nie wiem czemu Ci ludzie to robią, bo nie po to dostali te mieszakania żeby teraz pokazywać tym dzieciom jak nie szanować nikogo i niczego.
|
# ZnajomaAdama 08.03.2016 11:20 |
|
O Adamie z TBS Pełczyńskiego pewnie już każdy słyszał.ADHD,brak opieki dorosłych,wandalizm ,dewastację(pociął pufy w Alei sportów Miejskich),wulgaryzmy.Gdzie jest kurator i inni pracownicy odpowiedzialni za pracę społeczną.Czekają aż zdarzy się coś poważniejszego?
|
# majkanka 08.03.2016 13:53 |
|
Mam czasem wrażenie że względny spokój można mieć jedynie na zamkniętym osiedlu, takim jakie powstaje przy Lazurowej 168, to nieduże osiedle, właściwie budynek, mniejsza szansa że trafi się niepożądany sąsiad.
|
# czerwieckanka 08.03.2016 15:18 |
|
Lazurowa 168 - niepowtarzalna lokalizacja. Cisza, spokój, mnóstwo zieleni i kwiatów, żadnych żuli, spalin i samochodów. Chyba niedługo się tam przeprowadzę. Tylko dlaczego jego budowniczowie reklamują się jako www.nieuczciwideveloperzy.pl?
|
# majkanka 08.03.2016 15:50 |
|
Nie kupuje się bez dokładnego sprawdzenia dewelopera, owszem opinie w sieci też mają jakieś znaczenie ale zwykle to tylko puste hejt, albo czarny PR konkurencji.
|
# czerwieckanka 09.03.2016 01:23 |
|
Której konkurencji, konkretnie?
|
# hhh 09.03.2016 11:37 |
|
obstawiam burakow z TBS
|
# Vix 10.03.2016 15:57 |
|
W stanach to jest normalne że ludzie robią zakupy i jak mają blisko to jadą wózkiem do domu. Następnie firmy to odbierają.
|
LINKI SPONSOROWANE