REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

wąż w kiblu

# polo

16.01.2006 22:17

www.echo.3w.pl/cgi-bin/echo/strazm/2006.01.16
niezłe, no nie.

# Wiesia z Mezem

17.01.2006 09:59

Moj Edward powiedzial, ze gdyby w naszym mieszkaniu muszla byla taka brudna, to On... to On by mnie... , to On by mnie... wzial i przykladnie ukaral !
Boze...
A ludzie to wstydu normalnie nie maja, zeby pozwolic tak fotografowac wlasne niedbalstwo.
Taki kamien w misie ! Zgroza.
Chociaz po cichu, to mnie sie wydaje, ze to nawet i dobrze.
Potem wypisuja tacy na Forumie, jakich to oni luksusow w domu nie maja. Ze niby ciepla woda oddzielnie, zimna oddzielnie, balkon, a sedes ? Lsni jak puzon ! Jakby ze zlota byl... A juz, ze zlota, ha, ha... wy wsioki jedne !
Az w koncu przyjezdza policja na mieszkanie i szydlo wychodzi z worka. Oliwa sprawiedliwa, a tak, tak... Pstryk, pstryk i taka nedza ! Taki nieporzadek ! Taki wstyd... ! Na cala kamienice.
I ta deska sedesowa... ? O jej, widzialyscie dziewczyny ? Czerwona ! No... co za bezguscie ! Z kim ten Mezczyzna zyje ?
No rodza sie, sluchajcie, takie pytania...
Bo powiedzcie Kochani sami, skad ta jego kobieta brala na przyklad mieso ''na mielone'' , ze on takiego tasiemca wyhodowal... ?
Pewnie na bazarku, z budy, bez ''fijoletowego''... Bo taniej !

# sąsiadka

20.01.2006 13:09

Popatrz Pani 80 lat a takiego zywotnego węża ma.

REKLAMA

Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA