Forum › Białołęka
wąż w kiblu
# polo 16.01.2006 22:17 |
|
www.echo.3w.pl/cgi-bin/echo/strazm/2006.01.16
niezłe, no nie. |
# Wiesia z Mezem 17.01.2006 09:59 |
|
Moj Edward powiedzial, ze gdyby w naszym mieszkaniu muszla byla taka brudna, to On... to On by mnie... , to On by mnie... wzial i przykladnie ukaral !
Boze... A ludzie to wstydu normalnie nie maja, zeby pozwolic tak fotografowac wlasne niedbalstwo. Taki kamien w misie ! Zgroza. Chociaz po cichu, to mnie sie wydaje, ze to nawet i dobrze. Potem wypisuja tacy na Forumie, jakich to oni luksusow w domu nie maja. Ze niby ciepla woda oddzielnie, zimna oddzielnie, balkon, a sedes ? Lsni jak puzon ! Jakby ze zlota byl... A juz, ze zlota, ha, ha... wy wsioki jedne ! Az w koncu przyjezdza policja na mieszkanie i szydlo wychodzi z worka. Oliwa sprawiedliwa, a tak, tak... Pstryk, pstryk i taka nedza ! Taki nieporzadek ! Taki wstyd... ! Na cala kamienice. I ta deska sedesowa... ? O jej, widzialyscie dziewczyny ? Czerwona ! No... co za bezguscie ! Z kim ten Mezczyzna zyje ? No rodza sie, sluchajcie, takie pytania... Bo powiedzcie Kochani sami, skad ta jego kobieta brala na przyklad mieso ''na mielone'' , ze on takiego tasiemca wyhodowal... ? Pewnie na bazarku, z budy, bez ''fijoletowego''... Bo taniej ! |
# sąsiadka 20.01.2006 13:09 |
|
Popatrz Pani 80 lat a takiego zywotnego węża ma.
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.