REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Wasze sposoby na zużyte tonery

nila

01.10.2014 22:39

Jak radzicie sobie z pustymi tonerami?

# herbacia

02.10.2014 16:05

Hmm... Mało drukuję to się zbytnio nie martwię. A jak już mam pusty toner to wrzucam w Tesco do specjalnego pojemnika.

karolcia

03.10.2014 19:04

Ja też wyrzucam w Tesco, ale ostatnio szukałam jakiegoś skupu, żeby zwrócił mi się koszt zakupu. Zastanawiam się nad http://adaso.pl/. Ktoś? Coś?

REKLAMA

maja

07.10.2014 09:24

Również wyrzucam w markecie, ale często też oddaję do regeneracji albo sama napełniam.

# Kentar

12.07.2016 20:42

Zadzwoń na infolinię Asarto 801 500 907,a dadzą Ci informacje najbliższej placówki w której możesz oddać zużyte tonery. Polecam, bo panie są bardzo miłe ;3

Natalii

13.07.2016 08:12

najważniejsze, żeby odpowiednio segregować swoje śmieci. Zasada recyklingu jest naprawdę kluczowa, żeby środowisko nie cierpiało na naszych pomyłkach i nieodpowiedzialnym zachowaniu. Także to jest w tym wszystkim najważniejsze. A jak macie szansę, to oddajcie osobom, które zajmują się takimi zużytymi urządzeniami. Grunt, żeby nie wyrzucać byle gdzie bo to jest chyba najlepsza opcja z możliwych

REKLAMA

Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Kup bilet

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025