REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

Wałuszewska --Szamocin

# zadowolony

18.11.2004 10:08

Wreszcie po tylu latach odcinek drogi przez las zostaje utwardzany (prace w toku ).Kończy się horror tych przejazdów po dziurach.

# niezadowolony

18.11.2004 10:29

No to będziemy mieli w lesie autostradę. Ja to bym raczej ubolewał z tego powodu.

07

18.11.2004 15:35

Szkoda tylko, że przez las (wtajemniczeni wiedzą jednak, że to nie zwykły jakiś tam odcienek lasu, lecz rzec by można "aleja zasłużonych"- bo wiedzie nie gdzie indziej niż do kobiałki czyli kolebki Pana S.) jedzie się, jak po autostradzie a normalne ulice, gdzie ludzie mieszkają zostają utwardzane (jeśli w ogóle) na szarym końcu- a o asfalciku to my se chyba tylko pomarzym... Wiem, bo mieszkam po sąsiedzku!

REKLAMA

# tyl.

19.11.2004 09:18

07 - Nie jestem przekonany byś w tym przypadku kierował się rozsądkiem.Z tego co wiem inicjatywa uporządkowania tego odcinka wyszła od innych -a ludzi zadowolonych jest bardzo wielu .Kierunek Legionowo,Białołęka.Przejazd na skrót to prawie 3 km mniej.My którzy jeżdzimy codziennie jesteśmy pozytywnie nakręceni,a że może śmignie tą drogą Smoczyński to ma także wytłumaczenie -spieszy się do Urzędu by załatwiać sprawy mieszkańców (myślę że nie na skróty ).

# białołęczanka

19.11.2004 21:44

O tak - napewna załatwia sprawy... swoje.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni