REKLAMA

Forum › Bemowo

REKLAMA

Wakacje w Bieszczadach.

# Aneta Wielgosz

21.06.2017 14:07

Nie masz pomysłu na wakacje, a chcesz odpocząć w Polsce? Odwiedź Bieszczady.
Zapraszamy do naszego Ośrodka Wypoczynkowo-Konferencyjnego Danfarm w Ustrzykach Dolnych, Rownia 92.
Możliwość rezerwacji terminów lipcowych i sierpniowych w pokojach w ośrodku i wynajem całych domków drewnianych.
Na miejscu w cenie wynajmu: dwa baseny odkryte, jacuzzi, sauna, łowisko z pstrągiem, plac zabaw.
Na miejscu możliwość wykupienia śniadań, obiadów i kolacji.
Pełno działająca karczma z regionalnymi potrawami.
Niedaleko naszego ośrodka wiele atrakcji i szlaków turystycznych i Zalew Soliński. Miejsce idealne dla rodzin, grup znajomych i indywidualnych turystów.
Zapraszamy serdecznie :)
www.danfarm.pl
mail: danfarmrownia@wp.pl
tel. 695904772

# kiskon

23.06.2017 07:59

Zielona Polana w Łączkach, to w zasadzie u wrót Bieszczad. Kojarzycie miejsce? Coś pięknego - ogólnie bardzo trudno w Polsce o podobny pakiet, a tam macie dosłownie wszystko i w zasadzie wszystko też jest odpowiednio dopracowane. Z mojej perspektywy miejscówka zdecydowanie godna uwagi pod każdym względem. Plusy można liczyć i liczyć, ale wystarczy zobaczyć co tam mają. Raczej miejsca z basenem, kortem, własną plażą, rzeką, mini klubem, mini kinem, placem zabaw, kajakami, konikami i wieloma innymi tematami, to zdecydowanie rzadkość, prawda?

# Darona

10.04.2019 08:09

Skoro mowa o wakacjach, to przyznam, że ja uwielbiam dalekie, egzotyczne podróże. problem jest tylko jeden- nigdy nie mogę zdążyć na lotnisko. Ale mam nadzieję, że w tym roku obędzie się bez niespodzianek, zwłaszcza, że zdecydowałam, że na lotnisko zawiezie mnie http://www.modlinbus.com/

REKLAMA

Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBemowo

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą