REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

W jaki sposób zabezpieczyć się przed rozwodem

# Lulek

14.03.2023 13:48

W jaki sposób zabezpieczyć się przed rozwodem, w którym jedna strona rzuca fałszywe oskarżenia?

# Lulek

16.03.2023 13:13

Kobiety inicjują teraz większość rozwodów. W dużych miastach rozwodzi się ponad 2/3 par ze stażem do kilku lat, pewnie w granicach 3. Przejrzyj statystyki. Straszne. Generalnie tragedia i Ci, którzy się rozwiedli to jasno mówią, że nigdy więcej, ale za to chwalą dobrych prawników. Możesz zawsze porozmawiać bez zobowiązań z kancelarią https://gautier.com.pl/. Pomagają w przygotowaniach formalnych do rozstania. Im bardziej zadbasz o formalności, tym szybciej to wszystko pójdzie właściwą drogą.

Jegyuso

06.05.2023 13:25, wpis modyfikowany 4 razy,ostatnio 06.05.2023 13:34

Ostatnim razem, gdy spotkałem tam dziewczynę, myślałem, że to prawdziwa miłość, ale wtedy jej zachowanie było podejrzane i postanowiłem ją sprawdzić za pomocą tej lokalizacji telefonu śledzenia http://www.aplikacjaszpiegowska.pl/ i nic dobrego. się z tego dowiedział. Rozmawiała też z innymi chłopakami, więc postanowiłem nigdy nie poznawać się na portalach randkowych.

REKLAMA

# jonas

17.06.2023 15:21

Zanim podejmiesz jakieś działania skontaktuj się z dobrym prawnikiem. Na terenie Warszawy działa kancelaria Lilianny Skiby, oni mają doświadczenie w sprawach rozwodowych i ogólnie prawie rodzinnym, więc doradzą jak postąpić, żeby zebrać odpowiednie dowody, które się przedstawi przed sądem.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl