REKLAMA

Forum › Legionowo i Jabłonna

REKLAMA

# Kowalski123

01.12.2018 23:50

Z całym szacunkiem. Czy remontu nie można było zaplanować wcześniej przed przebudową DK61? Naprawdę wydostać się z Legionowa to jest porażka w tej chwili. To jest Polska tu się żyje. Ja tylko zastanawiam się gdzie pojawia się logiczne myślenie.

# Wojtek78

03.12.2018 10:31

W przypadku naszych lokalnych polityków (i nie tylko) - nie ma czegoś takiego jak LOGICZNE MYŚLENIE

# AB2

03.12.2018 10:33

A ja bez szacunku ;) Jak można mieć szacunek dla tych, którzy nie szanują innych. Nie widziałem, żeby tam ktoś pracował po godz. 17:00 i w weekendy. Gdyby robotnicy pracowali w nocy i w weekendy tunel dawno byłby zrobiony.

REKLAMA

# Pan Janusz

11.12.2018 09:44

#AB2 napisał(a) 03.12.2018 10:33
A ja bez szacunku ;) Jak można mieć szacunek dla tych, którzy nie szanują innych. Nie widziałem, żeby tam ktoś pracował po godz. 17:00 i w weekendy. Gdyby robotnicy pracowali w nocy i w weekendy tunel dawno byłby zrobiony.
Jak myślisz jaka to przyczyna, że robotnicy nie pracują w nocy i weekendy? Kto wg Ciebie jest winny?
Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuLegionowo

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni