Forum › Białołęka
# luj 18.03.2015 10:45 |
|
Nie ma dróg, ale będą lodowiska.
|
# Nowodworzanka 18.03.2015 10:48 |
|
#luj napisał(a) 18.03.2015 10:45 Nie ma dróg, ale będą lodowiska. Lepsze lodowiska dla naprawdę dużej grupy mieszkańców niż kolejne "3 pokoje z kuchnią" dla garstki zainteresowanych |
# abrakadabra 18.03.2015 14:07 |
|
Lepszy byłby basen, bo można z niego korzystać przez cały rok, a nie tylko sezonowo.
|
# Zadowolona 18.03.2015 22:22 |
|
Oj, Nowodworzanka zazdrosna o sukces 3 pokoi. Oj nieładnie, nieładnie. A zorganizować sobie, a jak nie to ganiać do BOKu, bo blisko.
|
# z_Odkrytej 19.03.2015 08:05 |
|
#abrakadabra napisał(a) 18.03.2015 14:07 Lepszy byłby basen, bo można z niego korzystać przez cały rok, a nie tylko sezonowo. oj tak. Przydałby się basen. Ale to wyższy koszt i raczej nie do zrealizowania w ramach budżetu partycypacyjnego... |
robertk 20.03.2015 11:27 |
|
Jestem autorem projektu lodowiska przy Kobiałce. To pomysł, który wyszedł od okolicznych mieszkańców i dzieci. Dla nas lodowisko na Strumykowej jest jak w innym mieście, daleko i za granicami, bez dojazdu bezpośrednią komunikacja miejską. Zresztą, cała Zielona Białołęka to taki zakątek bez samodzielności: pływalnia w Stanisławowie (gmina Nieporęt), lodowisko najbliższe na Targówku, dobrze, że są własne tereny rekreacyjne i place zabaw, choć już ścieżek rowerowych raczej brak.
Nasz pomysł tym się różni od projektu przy szkole na Podróżniczej, że tamten przewiduje wynajęcie lodowiska na jeden sezon, a mój projekt jest na zakup "na zawsze". Więc w efekcie, chociaż droższy na starcie, w perspektywie lat będzie bardziej efektywny. Zachęcam do oglądania wszystkich projektów i komentowania na stronie internetowej UM Warszawa. Pozdrawiam Robert Kamionowski |
emillka 29.03.2015 16:07 |
|
Ja jestem zawsze za takimi miejscami. Wiadomo, świetna okazja do wypoczynku, relaksu, do spotkania się ze znajomymi czy po prostu pobycia razem z dzieciakami. Trudno o lepsze pomysły. Szkoda, że u nas tak rzadko wychodzi się z inicjatywami tego rodzaju
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.