REKLAMA

Forum › Bielany

REKLAMA

# trevor

27.01.2018 20:57

Niech miłośnicy tortów z wafelków, najpierw nauczą się historii Polski. Może to im pomoże ochłonąć.

# morgan smith

02.08.2019 07:41

Cześć wszystkim,
Nazywam się pani jennifer harry. Mieszkam w Portugalii i jestem dziś szczęśliwą kobietą? i powiedziałem sobie, że każdy pożyczkodawca, który uratuje moją rodzinę przed naszą kiepską sytuacją, skieruję do niego każdą osobę, która szuka pożyczki, dał mi szczęście dla mnie i mojej rodziny, potrzebowałem pożyczki w wysokości 250 000,00 PLN zacznij moje życie od końca, bo jestem samotną matką z 3 dziećmi. Spotkałem tego uczciwego i BOGA obawiającego się pożyczkodawcę, który pomógł mi w pożyczce w wysokości 250 000,00 PLN , on jest BOGIEM bojącym się człowieka, jeśli potrzebujesz pożyczki i spłacisz pożyczkę, skontaktuj się z nim, powiedz mu, że to jest pani jennifer, która cię do niego odsyła. skontaktuj się z Mr Morgan Smith, e-mailem: morgansmithloantrustfunds@gmail.com,
Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBielany

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025