Forum › Białołęka
# olllllo 27.05.2011 11:32 |
|
lol
|
# smutno 19.10.2011 14:42 |
|
Niech Bóg ma pana Tomasza Służewskiego w opiece!
|
# M.B. 21.11.2011 16:07 |
|
Minęło ponad pół roku, ale wciąż trudno uwierzyć w to, że Tomek nie żyje. Brakuje Go.
|
Matka_Sławka_z_Gdańska 01.12.2011 16:17 |
|
Mlody w sumie facet i popatrzcie?! ... nie doczekal tramwaju.
To bardzo przykre, burmistrz, wiesz? |
# info 29.03.2012 22:01 |
|
25.04.2012, godz. 19.30 Wieczór poświęcony pamięci reżysera Tomasza Służewskiego
- spektakl "Przy drzwiach zamkniętych" - Zespół Teatru 13, reż. Tomasz Służewski. Aktorzy przypomną sztukę, o której reżyser mawiał: "Jest to dla mnie jedno z najważniejszych przedstawień. Mój światopogląd jest zbliżony do Sartre'a, a sam dramat "Przy drzwiach zamkniętych" jest mi bardzo bliski". Dlatego jeszcze raz usłyszymy, jak w Zespole Teatru 13 pada najsłynniejsze zdanie i kwintesencja filozofii Sartre'a: "Żadnych palenisk nie trzeba. Piekło to są inni". Akcja sztuki rozgrywa się z piekle. Bohaterowie - dwie kobiety i mężczyzna, po śmierci trafiają do dziwnego pokoju. Skazani na wieczność w swoim towarzystwie, bezskutecznie starają się ukryć mroczne sekrety własnej przeszłości. Wspólna obecność z czasem staje się udręką... Wstęp wolny, obowiązuje rezerwacja miejsc. Białołęcki Ośrodek Kultury, ul. van Gogha 1, tel. 22 614-66-56. |
# Bogdan S. 01.04.2012 21:29 |
|
Tomek był oddany kulturze. Był wspaniałym człowiekiem. Razem pracowaliśmy dla Pragi Północ później dla Bródna i Zacisza.
|
# Robert Kowalczyk 16.05.2015 10:08 |
|
Pojawiłem się kiedyś na castingu. I zostałem przyjęty. Tomku, dziękuję Ci, dzięki Tobie zagrałem kilka fajnych ról, a po powrocie do miasta rodzinnego założyłem swój własny teatr. Nieraz łapię się go robię "po Służewsku". Tomku do zobaczenia już wkrótce
|
# Robert Kowalczyk 16.05.2015 10:25 |
|
Tomku, pamiętam
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.