REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Terapia dla par Warszawa

# Kamila35

14.04.2019 14:31

Hej szukam na terenie Warszawy dobrego ośrodka terapii dla par. Byliśmy z mężem od 20 lat w szczęśliwym związku jednak zdradził mnie i ciężko jest nam teraz to wszystko naprawić potrzebujemy pomocy chyba kogoś od zewnątrz.

# krysten

15.04.2019 09:13

pieprz........e mendy nauczycielskie
jest tyle wolnych miejsć pracy, że jak nie pasuje bycie belfrem to.......

# jagoda

25.04.2019 11:22

Polecam https://www.kochamzabardzo.pl/ Mój brat miał podobną sytuację w swoim małżeństwie. Naprawdę chcieli wrócić do siebie jednak bratowa nie mogła mu wybaczyć zdrady. Dzięki pomocy specjalistów udało im się na nowo zbudować związek.

REKLAMA

# jagoda

25.04.2019 11:47

Też mi się wydaje, że taka terapia w tym przypadku jest najlepszym pomysłem. Namów męża i udajcie się razem jeśli ma wam pomóc to pomoże a jeśli nie to pomyśl nad rozstaniem.

# renata

25.04.2019 11:51

Też polecam ten ośrodek kochamzabardzo.pl jestem z okolic Warszawy, mam koleżankę której rozpadało się małżeństwo. Udało jej się namówić męża na terapię chodzą już na nią dość długo mam nadzieję, że im się uda. Z tego co mówiła jest dużo lepiej między nimi.

# Kamila35

25.04.2019 13:49

#renata napisał(a) 25.04.2019 11:51
Też polecam ten ośrodek kochamzabardzo.pl jestem z okolic Warszawy, mam koleżankę której rozpadało się małżeństwo. Udało jej się namówić męża na terapię chodzą już na nią dość długo mam nadzieję, że im się uda. Z tego co mówiła jest dużo lepiej między nimi.

Dzięki za pomoc u nas się chyba nie da samodzielnie uratować trzeba jednak skorzystać z pomocy terapii. Mam nadzieję że mój maż pójdzie razem ze mną. Jeszcze jestem ciekawa jak jest z zapisami do tej kliniki trzeba długo czekać?

REKLAMA

# xjawaa

25.04.2019 14:25

Miałam problemy w związku z partnerem teraz już mężem i własnie dzięki kochamzabardzo udało nam się porozumieć. Byliśmy ze sobą od podstawówki przed samym ślubem coś się popsuło, myślałam że to będzie koniec jednak dzięki pomocy psychologów jesteśmy szczęśliwą rodziną i czekamy teraz na narodziny dziecka.

# Gośka J.

04.05.2020 15:06

Zdrada w związku nie zawsze oznacza koniec jednak najpierw trzeba mieć pewnośc że do zdrady doszło, bo najgorsze są domysły. Polecam test-wierności.pl
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni