Forum › Legionowo i Jabłonna
tatuaże
| # marengo 21.01.2026 06:48 |
|
|
Zastanawiam się nad kolejnym tatuażem i mam dylemat, bo nie wiem, czy lepiej szukać konkretnego stylu czy raczej konkretnego tatuatora. Jak wy to robicie, najpierw artysta czy pomysł?
|
|
| # buczek 22.01.2026 07:37 |
|
|
Moim zdaniem najlepiej zacząć od portfolio, bo wtedy widać, czy czyjaś kreska w ogóle do nas pasuje. Ja ostatnio przeglądałam prace z Jahlove Tattoo i fajne jest to, że w jednym miejscu widać różne style tatuatorów.
|
|
| # koleg 23.01.2026 07:23 |
|
|
Też mam takie podejście, że bez obejrzenia portfolio w ogóle nie ma sensu dalej iść w temat, bo każdy artysta robi trochę inaczej i to potem wychodzi na skórze.
|
|
| # tango45 25.01.2026 14:01 |
|
|
Jak ktoś jest na etapie oglądania prac, to tutaj można sobie zerknąć na portfolio studia: facebook com/studio tatuazuwarszawa tattoo fref=ts bo łatwiej porównać style niż błądzić po przypadkowych profilach.
|
|
| # marengo 25.01.2026 14:02 |
|
|
Dzięki za odpowiedzi, faktycznie portfolio dużo wyjaśnia i chyba od tego najlepiej zacząć, zamiast podejmować decyzję w ciemno.
|
|
| # juna 07.02.2026 08:44 |
|
|
Tak sobie myślę, że jeśli ktoś chce zobaczyć realne projekty robione w Jah Love Tattoo, to najlepiej po prostu zerknąć na ich portfolio. Jest tam sporo różnych stylów i widać, że studio ma doświadczenie.
|
|
| # wlocza 10.02.2026 07:40 |
|
|
Jeśli ktoś jest na etapie szukania studia i chce zobaczyć konkretne realizacje, to Jah Love Tattoo naprawdę ma porządne portfolio. Dużo różnych projektów i widać, że to nie jest robione na szybko.
|
|
LINKI SPONSOROWANE
Szukasz kursów do matury? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuLegionowo
REKLAMA
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.