Forum › Warszawa
# joj 09.10.2020 15:58 |
|
To się karwa weźcie za robotę, a nie pilnowanie willi i pomników!
|
# Marian 09.10.2020 16:00 |
|
Nie czytałem większej bzdury. Pisowska policja zajmuje sie tylko ściganiem opozycji a nie złodziei. Po to mam kamery w domu żeby od razu publikować przestępstwo. Tego wymaga zdrowy rozsądek. Jak złodziejowi to przeszkadza to niech się zgłosi.
|
# Marian 09.10.2020 16:08 |
|
Policja jedynie co zrobi to umorzy sprawę i tyle.
Policja działa na polityczne zamówienia PIS. To realizują od ręki. Np zatrzymanie aktywistki LGBT za pomazanie ściany. Ale co ich obchodzi że złodziej ukradł mi rower. |
# Obywatel 10.10.2020 15:21 |
|
Ukradli mi kola z auta z pod domu. Za kilka dni przyszlo umorzenie. 2 godz na komisariacie i pisanie 4 stron kwitow na darmo.
|
# Policjant 10.10.2020 16:08 |
|
Ha, ha, ha - ciekawe co jeszcze wymyślą przedstawiciele PiS-owskiej policji. Zabraniamy publikowania wizerunku złodzieja - ciekawe na jakiej podstawie prawnej? Złodziej może nas pozwać do sądu za publikację jego wizerunku - musiałby być tak samo "inteligentny" jak rzeczniczka policji, aby ujawnić swoje dane w pozwie sądowym. W mojej ocenie pani rzecznik policji zamiast opowiadać głodne kawałki niech idzie pilnować pomników PiS-owskich.
|
# Sprawiedliwość 12.10.2020 14:46 |
|
A czy można samodzielnie obciąć rękę takiemu złodziejowi? Bo policja, nie dość że nie świadczy takich usług, to jeszcze będzie się odgrażać że zamierza ścigać ewentualnego kończynoobcinacza.
|
# Rick anchez 14.10.2020 10:44 |
|
A jak przyjdziesz na komendę złożyć zawiadomienie to znudzony oficer dyżurny będzie niezadowolony, że zawracasz mu gitarę. Następnie kolejny granatowy, który w pokoiku będzie przyjmował zeznanie da jasno do zrozumienia, że to sprawa nie do rozwiązania i po kilku miesiącach - cyk polecony z umorzeniem postępowania.
|
# niechcebycpolakiem 28.11.2020 13:05 |
|
Chory, zwyrodniały, przemocowy, drapieżczy, schamiały, wulgarny kraj. Nienawidzenie tego państwa to logiczna konsekwencja życia w nim.
|
# Jaro 04.09.2021 17:13 |
|
Włamali się i okradli mi budowę wyrwali kable ze tynków zrobili złodzieje ogromne straty Znalazłem biuro detektywistyczne Tajfun Group z Wrocławia ogarneli sprawę błyskawiczne okazało się ze złodzieje nie pierwszą budowe okradli.
|
# Albert76 26.09.2021 01:38 |
|
Kradzieżami pracowniczymi, nadużywaniem L4 przez pracowników zajmuje się m.in. Detektyw Wrocław http://detektyw-wroclaw.com. Polecam.
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.