Forum › Białołęka
Szukam ekipy
# spotmen 18.11.2005 11:17 |
|
Szukam ekipy chętnych do gry w piłkę nożną lub tenisa stołowego.
Najlepiej od rocznika 70 i starsi, ja mam 43 lata i wielkie chęci pobawić się w sport. Poszukuję ludzi którzy już grają gdzieś lub mogą pomóc coś zorganizować. Liczę że może odezwie się AGAPE, może warto coś zorganizować na stałe dla oldbojów? |
# Jarek_F 18.11.2005 20:50 |
|
Jutro 19 października w SP nr 314 przy ul. Porajów 3 o 12.30 zapisujemy chętnych do gry o GP Białołęki w tenisa stołowego.
Przy okazji na boisku tejże SP możesz zobaczyć jak gra nasza amatorska liga piłki nożnej. |
# Andrzej 21.11.2005 08:53 |
|
do spotmena: wiekowo może nie do końca ale z kondycją to niestety mnie też można zaliczyć do oldbojów. Też byłbym ogromnie zainteresowany pograć z kimś w nogę (ewentualnie w kosza) więc jakby ci się coś udało znaleźć i potrzebna by wam była jeszcze jedna osoba to bardzo proszę o kontakt: ideart@ideart.pl
Jestem z rocznika 76 |
# Feliks 21.11.2005 14:53 |
|
Jestem chętny , może ktoś ma zprzyjaźnioną szkołę albo blisko mieszka szkoły lub jakiejś sali którą można za stosunkowo niewielkie pieniądze wynająć ,to mógłby się dowiedzieć o warunki(myślę że ok 30 PLN \ godz byłoby do przyjęcia)
Kiedyś grałem w P n w sali LO na woli, było nas ok 15 a przychodziło regularnie ok 8.Graliśmy po 4 lub 5 zawsze do 24 zdobytych bramek wyjątek to stan 23-23 wtedy kończliśmy remisem.Za salę płailiśmy 200PLN za "semestr" co wychodziło po ok 20 PLN na łebka, graliśmy zawsze w czwartki o 21.00 do bóluuuu. Była wspaniała atmosfera ale niestety dyrekcja LO się zmieniła, pieniędzy nie chciała a ludzie jak to ludzie, rozeszli się po świecie. Warto coś zorganizować, sam będę także szukać, jak coś znajdę to otworzę nowy temat na forum |
# Andrzej 21.11.2005 20:22 |
|
i to by mi pasowało
ja akurat nie znam chętnych ale z wielką chęcią się przyłączę feliks - będę przeglądał forum jak coś się wykluje to proszę też o informację: ideart@ideart.pl |
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.