Forum › Warszawa
Szukam dobrych naturalnych kosmetyków
# Magda77 08.06.2020 14:09 |
|
Szukam dobrych naturalnych kosmetyków, jak macie sprawdzone marki, które można polecić to dawajcie propozycje, chętnie skorzystam, żeby nie szukać w nieskończoność dla siebie propozycji, bo tyle tego w sprzedaży.
|
# Agnieszka11 23.06.2020 11:52 |
|
W mojej ocenie dobrych naturalnych kosmetyków będzie można szukać w ofercie e-naturalne.pl/. W sprzedaży bardzo dużo różnych kosmetyków naturalnych więc w sumie każdy może szukać propozycji dla siebie odpowiednich. Dużo kosmetyków, jednocześnie dobre ceny więc ta oferta fajnie się sprawdza.
|
# Borsa1090 02.08.2020 19:40 |
|
To ja polecę kosmetyki AVA - są naturalne i bardzo dobre, w dodatku polskie. Korzystam z linii Pure&Free, mam piankę do mycia twarzy, peeling i mleczko do demakijażu. Jak dla mnie bomba, skuteczna, ale jednocześnie delikatna pielęgnacja skóry twarzy.
|
# Tokka 25.10.2020 16:37 |
|
Polskie i nie drogie, a tez naturalne są z Bielendy z tej serii Eco Nature. Polecam
|
# Elizzka 12.01.2021 23:02 |
|
Jak naturalne kosmetyki, do tego tez dla vegan to polecam markę Bielenda. Uwielbiam ich naturalną serie Eco Nature. Skład dobry, dla mojej suchej skóry idealne te ze sliwką kakadu, mango i jaśminem. Polecam
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.