REKLAMA

Forum › Targówek

REKLAMA

# Arpa61

20.10.2021 14:13

Kilka lat temu miałem przykrość skorzystać z usług tego szpitala. O wiele lepszą opiekę miałem po drodze w karetce. Ale i tak to jest RAJ w porównaniu ze SZPITALNYM ODDZIAŁEM RATUNKOWYM Szpitala wolskiego. Tam to dopiero jest rzeźnia ludzi... Nauczony doświadczeniem wolę zjeść 10-15 pyralgin, coś nasennego i ból odespać. Jak mam zdechnąć, to we własnym czystym łóżku, a nie w zaduchu i wśród bezduszności "służby zdrowia".

# Lekarz

21.10.2021 04:05

Nie bylo frekwencji??a KTO o tym wiedzial??Cala dobe siedzimy w wiadomsociach na wszystkich portalach i NIE widzielismy zadnej wzmianki o jakims budzecie obywatelskim.
A co do samego budzetu : 600 000 zl,gdy PiS wydaje neizliczone setki milionow i miliardy na sprawy chocby takie jak pomysly niejakiego Bakiewicza; dostal 1,7 a potem jeszcze 4,5 miliona .
Ile dostawal niejaki Altheimer za swoej smieciowe kreacje.
Do kogo te pretensje,ze nikt sie nei zglaszal.

# Arpa61

21.10.2021 08:59

#Lekarz napisał(a) 21.10.2021 04:05
Nie bylo frekwencji??a KTO o tym wiedzial??Cala dobe siedzimy w wiadomsociach na wszystkich portalach i NIE widzielismy zadnej wzmianki o jakims budzecie obywatelskim.
A co do samego budzetu : 600 000 zl,gdy PiS wydaje neizliczone setki milionow i miliardy na sprawy chocby takie jak pomysly niejakiego Bakiewicza; dostal 1,7 a potem jeszcze 4,5 miliona .
Ile dostawal niejaki Altheimer za swoej smieciowe kreacje.
Do kogo te pretensje,ze nikt sie nei zglaszal.
Z ciebie "lekarz", jak z koziej sempiterny saksofon. Język typowego menela w pierwszym pokoleniu w mieście i takiego, który jedno co podziwia to niemieckie. Żałosne jest to MY. Sobie przypisujesz pluralis maiesticus? A jakim to prawem lumpeninteligencie z PZPR-łaski?

REKLAMA

Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuTargówek

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

AMBRA - Twoje Perfumy
AMBRA - Twoje Perfumy

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Wyjazdy sportowe
Wyjazdy sportowe