REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Szkoła policealna Warszawa

# Andrew

27.09.2019 09:29

Chciałem zacząć studia medyczne, ale się nie udało dostać, może będę próbował poprawić nieco maturę i jeszcze raz spróbuję się dostać, ale na tą chwilę myślę o jakichś około medycznych kierunkach policealnych więc jak macie coś sensownego to dajcie znać.

tata na medal

29.09.2019 19:42

jeżeli chodzi o szkołę to koniecznie trzeba sprawdzić Edisona na Królewicza Jakuba 69 doświadczona kadra super zajęcia polecam polecam polecam

# barman

30.09.2019 21:01

jeśli dodatkowe doszkolenie zawodowe to tylko ze szkołą Horart Horeca Academy Poland szeroki wachlarz szkoleń wspaniała kadra konkurencyjne ceny polecam

REKLAMA

# Agnieszka11

09.10.2019 14:34

Sprawdź sobie między innymi jak to wygląda w szkole Collegium, myślę że może jakiś fajny kierunek uda Ci się wybrać, bo oferta jest bogata. Z mojej strony mogę powiedzieć, że szkoła jest godna wybrania, nauczanie na wysokim poziomie. Ja po kierunku technik dentystyczny szybko znalazłam pracę.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Kup bilet

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl