Forum › Bemowo
# Panjan 14.01.2021 13:02 |
|
To oznacza, że szkoła będzie gotowa po 2030 r. Brawo władze miasta i dzielnicy.
|
# Jelonkowy 14.01.2021 13:32 |
|
A szkoły jak nie było tak nie ma i prędko nie będzie. Co roku deweloperzy oddają setki mieszkań na Chrzanowie, a miasto jak zwykle zostało zaskoczone. Kto by pomyślał, że skoro są mieszkańcy to będzie potrzebna również szkoła. Szok.
|
# jkk 14.01.2021 14:50 |
|
17 sierpnia ub. roku w komentarzu do artykułu o klątwie nad szkołą przy Szeligowskiej napisałem, że ma ta szkoła szansę powstać za 10 lat. Nie widać cienia nadziei aby coś się w tej sprawie zmieniło. Sugerowałem wielokrotnie aby zbudować szkołę tam gdzie jest największa ilość dziatwy mogącej z tej szkoły korzystać i gdzie znajduje się odpowiednia do tego celu działka, czyli wskazywałem na lokalizację przy Batalionów Chłopskich. Władze dzielnicy wybrały inną opcję, rozbudowę szkoły przy Szobera. O ile sobie dobrze przypominam, to pieniądze które miały się na ten cel pojawić były iluzją. Szansy poprawy sytuacji w najbliższych latach jakoś nie widać.
|
# late 14.01.2021 21:21 |
|
Chciałem tylko nadmienić, że na kanalizację czeka również Piastów Śląskich. W taj chwili jest budowa parkingu i ścieżki rowerowej, a o kanalizacji nic nie słychać
|
# Kris 19.01.2021 15:08 |
|
50 metrów od planowanej szkoły powstaje osiedle, dziwne żeby nie miało kanalizacji, wody czy CO.
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuBemowo
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.