REKLAMA

Forum › Bielany

REKLAMA

# Lokatorka

24.06.2020 12:14

Mieszkałam na wrzecionie i piersze co mnie uderzyło to brak poszanowania części wspolnych, brud przed blokiem, niektórym nawet się nie chciało otwierać śmietnika tylko składowisko robili przed. W windach mocz psów, rozbite butelki na schodach, zima potrafili jacyś żule na klatce nocować, robaki w mieszkaniach, bo sporo mieszkan komunalnych a nowe windy już w pierwszym tygodniu miały wyryte napisy. Mimo to lubię Bielany :-)

# Wrzeciono to patologia

24.06.2020 13:00

Gwarantuje że mocz w windzie nie jest psim moczem

# DymaćWrzeciono

26.06.2020 16:03

Wczeciono to jedna wielka potologia.. Napalm powinni tam zrzucić same downy i piz*y tam mieszkają

REKLAMA

# Gosc

03.07.2020 10:26

Okolice Wrzeciona Doryckiej i Przytyk od dawna zamieszkane były przez zbieraninę robotników z całej Polski, która werbowali do pracy w hucie Warszawa. Jak się okazało większość tych ludzi wniosła z własnym pobytem w stolicy te swoje naleciałości które powinny zostać tam, skąd się przyszly

# ona

06.07.2020 18:28

Ja mieszkam na Doryckiej i nie jestem patologią.
Duża część moich sąsiadów też.
Najgorsi są niektórzy z mieszkań komunalnych.
Ciągle ci sami robią tu taki syf.
Ale może ktoś mi powie jak przetłumaczyć Burmistrzowi czy ZGN żeby ich przesiedlili w odludne miejsce?
Ludzie płacą za ich dewastację za sprzątanie, ciągle drą ryje po nocach.
I nic, żeby nie wiem co zrobili nikogo to nie rusza.
A tu by było naprawdę super gdyby nie myślący inaczej , którzy całe życie czerpią z socjalu, wyłudzają od sąsiadów i jak to sami mówią mają wyjeb... na wszystko.

# Agata

25.07.2020 12:42

Może warto sprawę zgłosić do uwagi. To okropne, że nie tylko zajmują mieszkania za friko a jeszcze zakłócają spokój sąsiadów.

REKLAMA

Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBielany

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Wyjazdy sportowe
Wyjazdy sportowe