Forum › Warszawa
Studia
# janinka 06.07.2022 19:33 |
|
Moja córka wybrała ratownicwto medyczne Warszawskiej Uczelni Medycznej: https://wumed.edu.pl/ Co sądzicie o tej uczelni? Studiował lub studiuje ktoś? Dobrze zrobiła?
|
# Marta Koss 12.07.2022 16:33 |
|
Cześć. Ja jestem już po WUMED dietetyka. Sądzę, że Twoja córka zrobiła bardzo dobrze. Dlaczego? bo WUMED ma bardzo dobrze rozbudowane praktyki. Nie trzeba się o nie samemu starać, tak jak gdzie indziej - wiem, bo studiowałam też na prywatnej uczelni psychopedagogikę i tam z praktykami był prawdziwy dramat. No i po drugie - program zajęć jest o wiele ciekawszy niż na innych uczelniach. Miałam porównanie - bo porównywałam z psychodietetyką z mojej byłej uczelni - i chociaż to była zwykła dietetyka program był o niebo lepszy. Bardzo fajna jest też kadra ucząca.
|
# Alicja Kowalska 24.08.2022 22:49 |
|
Moja koleżanka studiuje na Wumed pielęgniarstwo i bardzo chwali sobie zajęcia. Na uczelni jest fajna amosfera, wykładowcy mili, duzo darmowych kursow. Zajecia są w systemie weekendowym. Ja w tym roku planuje rozpocząć tam naukę ale wiem na jaki zdecydowac się kierunek, bo interesuje mnie dietetyka i kosmetologia. Mam jeszcze kilka dni na decyzję :)
|
# Karolinal 13.09.2023 15:08 |
|
Z uczelni w Warszawie to bardzo duzo osob poleca Uczelnie Korczaka, maja tam duzo specjalizacji jesli chodzi o pedagogike :)
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.