REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Studia zaoczne

# Pola

17.08.2015 13:53

Chciałabym studiować zaocznie na Uniwersytecie Warszawskim, musiałabym dojeżdżać (350km) i o ile dojazd w weekend to nie jest problem to obawiam się o to czy trzeba być rownież dostępnym w tygodniu. Na uczelni na której dotychczas studiowałam cześciej bywałam w tygodniu niż w weekend, bo wykładowcy nie mieli weekendowych konsultacji, trzeba było coś załatwiać w dziekanacie a nawet egzaminy trafiały się w środku tygodnia. Oczywistym jest, że z racji odległości nie będę w stanie bywać w tygodniu. Dlatego chciałam się dowiedzieć jak to wygląda na UW.
Kierunek, który mnie interesuje to gospodarka przestrzenna.
Z góry dziękuję za pomoc :)

# agnieszka19

25.11.2016 10:02

I jak sobie poradziłaś z tymi zjazdami? Bo ja poszłam na studia i widze, że to nie dla mnie, chciałabym sie gdzieś przenieśc, ale nie wiem co i jak - czy w ogóle jest to możiwe..

monika21

25.11.2016 11:31

Ja rok temu tez miałam ten problem i po kilku dniach studiów przepisałam się z państwowej uczelni na UTH Chodkowskiej. Jestem teraz na logistyce transportu. Nauki jest trochę, ale jak na razie daję radę ze wszystkim :D. Ale jakość nauczania tutaj pewnie zweryfikuje dopiero moja przyszła praca i to jak mnie do niej UTH przygotowało :D

REKLAMA

# olor

29.11.2016 20:55

jeśli chodzi o wyposażenie restauracji w dobrej jakości sprzety polecam markę Gort , to polska firma, produkująca urządzenia w Białymstoku. http://gort.pl/

elabarbara

02.04.2017 20:40

Oczywiście że możesz wybrać studia zaoczne czy dzienne :) Jeśli szukasz dobrej uczelni polecam w Łodzi Akademia AHE http://www.ahe.lodz.pl/zarzadzanie/kierunek i możesz studiować zaocznie nawet. Studia przeznaczone są dla osób chcących rozwijać umiejętności i kompetencje w zakresie zarządzania w organizacjach.Jest to dynamicznie rozwijająca się nauka, wymagająca interdyscyplinarnego i nowoczesnego podejścia w poszukiwaniu innowacyjnych rozwiązań mających na celu sprawne planowanie, organizowanie, kierowanie i kontrolę jednostek funkcjonujących na globalnym rynku. Warto jednak iść na studia i ukończyć by mieć większe szanse na znalezienie dobrej pracy.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Zapraszamy na zakupy

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni