REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Studia w Warszawie

Edit556

14.01.2022 15:31

Mój kuzyn pisze w tym roku maturę i powoli planuje już swoją pomaturalną przyszłość. Dużo pozytywnych opinii dotarło do niego o Uczelni Techniczno-Handlowej im. Heleny Chodkowskiej. Chciałby studiować tu Bezpieczeństwo wewnętrzne. Co o tym myślicie o studiowaniu na https://www.uth.edu.pl/?

# Kasandra20

23.07.2022 23:07

Czy studiuje ktoś z Was na WUMED? mają bardzo dużo ciekawych kierunków, organizuja praktyki. POdobają mi się kierunki takie jak fizjoterapia, dietetyka, kosmetologia, połoznictwo, ratownictwo medyczne. Chciałabym pracować z ludźmi, pomagać im. Zastanawiam się na co się zdecydować, bo wszystko mnie interesuje :D Są to naprawde kierunki przyszłościowe i bardzo potrzebne w Polsce, jak i na całym swiecie. Sami sobie zobaczcie https://wumed.edu.pl/ Dajcie znac, czy znacie kogoś i czy polecacie tam iść? :)

MartynkaTynka

25.07.2022 14:10

ja bym szła albo na Uniwersytet Warszawski albo na Politechnikę Warszawską ;)

REKLAMA

# lotka

15.09.2023 16:14

Jesli chodzi o studia w Warszawie, to bardzo polecana jest Uczelnia Korczaka, sama bede tam rozpoczynac studia na kierunku pedagogiki ;)

# Martiszia

28.09.2023 08:04

No wlasnie ja studiuje juz trzeci rok na tej uczelni i naprawde moge z czystym sumieniem ją polecic :)
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni