REKLAMA

Forum › Bielany

REKLAMA

studia logistyczne

Garu

24.10.2017 19:23

Rozważam studia logistyka na wsb.pl . Ma ktoś może jakieś zdanie wyrobione o samej uczelni, albo ogólnie o kierunkach związanych z logistyką/transportem/spedycją? Przyznam, że dopiero zaczynam rozważania na temat kierunków, ale te wymienione na pewno byłyby zgodne z moimi zainteresowaniami.

natanka

01.02.2018 00:04

przemyśl czy po tych kierunkach znajdziesz pracę, czy będzie Cie ona satysfakcjonowała, https://ibd.pl/ polecam Ci tutaj sobie zajrzeć też mają ciekawą ofertę. Na plus jest to że chcesz w ogóle studiować, życzę dobrego wyboru.

# syf syf

01.02.2018 12:40

syf syf

REKLAMA

# Mourek22

05.02.2018 12:11

Ja polecam zapoznać się z tą stroną naukawroclaww.soup.io jest tutaj sporo ciekawych informacji czym kierowac się w trakcie wyborów studiów, chyba najlepsza opcja.

# to syf jest

05.02.2018 15:21

baran

# kuciak

29.05.2021 11:42

Skoro uważasz, że to jest dla Ciebie, to dlaczego nie. Ja sama również uważam, że mogę skończyć dobrze studia, stąd właśnie sprawdzam takie miejsca jak https://ficomum.org/ . Posiadanie własnego gabinetu np.: osteopatii zawsze mnie interesowało i nie wyobrażam sobie dziś się na coś takiego nie kierować. To na pewno będzie dla mnie i nie dam sobie zabrać marzeń, ot co.

REKLAMA

Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBielany

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA