Forum › Białołęka
Sprzedam leki trudno dostępne deficytowe braki
swinska-tarczyca 24.10.2022 08:55 |
|
Sprzedam leki trudno dostępne deficytowe braki antybiotyki apteka tajska lek apteczny farmacja tajskie
Sprowadzę z Tajlandii na zamówienie dowolne leki, których brakuje w Polsce i Europie. Proszę napisz nazwę, stężenie, przybliżoną ilość. Jan Krongboon massagelondon gmail com 0066994403698 whatsap telegram W Tajlandii większość leków jest bez recepty. Kupuje w hurtowni farmaceutycznej, która zaopatruje kliniki i szpitale, więc oprócz opakowań detalicznych, to są opakowania duże, zbiorowe, do 1000 tabletek. Będą to najnowsze partie produkcyjne, z wieloletnimi datami ważności, do 5 lat. W ostatnich tygodniach piszą do mnie lekarze i inni medycy, z zapytaniami o leki niedostępne lub trudno dostępne. Nawet oni, mając dostęp do recept, nie są w stanie znaleźć tych leków w potrzebnych ilościach. Dlatego właśnie rozszerzam swoją usługę. Sprowadzaniem braków leków zajmuję się od 5 lat. Mam w Polsce zapas 30 leków, ograniczony wybór i ilości. Wyślę bezpośrednio z Tajlandii przez pocztę rejestrowaną 40zł, idzie do Europy 2-3 tygodnie. Gwarantuję dotarcie paczki zatrzymanej przez celników - wysyłam bezpłatną paczkę zastępczą. Nie zajmuję się lekami odurzającymi, uzależniającymi, przeciwbólowymi, psychotropami. Proszę nie pytać mnie o takie leki. Dziękuję Janek Krongoon |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.