REKLAMA

Forum › Targówek

REKLAMA

# SONNY

19.04.2019 12:47

Niech SM zacznie sprzątać klatki, windy i podwórka.
XXI wiek, a oni maila nie obsługują.

# ewka

19.04.2019 17:28

buty na klatce... wieś tańczy i śpiewa.... obciach totalny

# Marlena

20.04.2019 04:39

Beawo,nareszcie ! Wozki,rowery,szafki,smeici w workach i bez,buty i diabli wiedza co jeszcze.Tak z domu robi się polski slams czyli chlew.Zjawisko powszechne,prymityw transplantuje zwyczaje ze wsi dio miast

REKLAMA

# kok

20.04.2019 15:33

Minister kultury Piotr Gliński zwiększył dotację na muzeum Tadeusza Rydzyka o 47 milionów złotych z 70 na 117 mln złotych. Europejskie Centrum Solidarności nie dostało 3 milionów złotych od euroentuzjastów z PiS, ale strumień kasy płynący do Torunia zamienia się w rwącą rzekę.

# w06

20.04.2019 18:02

Nareszcie rozum i rozsądek zwycięża!!! Więcej,częściej takich kontroli i mandatów.!!!!

# z10pis

25.04.2019 13:24

brawo. popieram. Won WSIOCHY z klatek schodowych to jest Warszawa.

REKLAMA

# jsj

29.05.2019 13:38

jak córka była mała to tylko przez pierwsze 3 miesiace codziennie znosiłam wózek z mieszkania z 3 piętra, żeby nie zastawiać wąskiego przejścia...., nie miałam siły go dźwigać plus kilku kg dziecko.. jak zapytałam w administracji gdzie mogłabym skorzystać z wózkowni to mi powiedziano ze nie ma (nieoficjalnie sie dowiedzialam ze niewielka wózkownia w piwnicy w mojej klatce została odsprzedana pod własność prywatną) i to mój problem więc przez prawie 2 lata trzymałam wózek na parterze, przy drzwiach przemiłej sąsiadki, która proponowała, że w razie potrzeby może go trzymać u siebie w domu.
Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuTargówek

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA