Forum › Targówek
# SONNY 19.04.2019 12:47 |
|
Niech SM zacznie sprzątać klatki, windy i podwórka.
XXI wiek, a oni maila nie obsługują. |
# ewka 19.04.2019 17:28 |
|
buty na klatce... wieś tańczy i śpiewa.... obciach totalny
|
# Marlena 20.04.2019 04:39 |
|
Beawo,nareszcie ! Wozki,rowery,szafki,smeici w workach i bez,buty i diabli wiedza co jeszcze.Tak z domu robi się polski slams czyli chlew.Zjawisko powszechne,prymityw transplantuje zwyczaje ze wsi dio miast
|
# kok 20.04.2019 15:33 |
|
Minister kultury Piotr Gliński zwiększył dotację na muzeum Tadeusza Rydzyka o 47 milionów złotych z 70 na 117 mln złotych. Europejskie Centrum Solidarności nie dostało 3 milionów złotych od euroentuzjastów z PiS, ale strumień kasy płynący do Torunia zamienia się w rwącą rzekę.
|
# w06 20.04.2019 18:02 |
|
Nareszcie rozum i rozsądek zwycięża!!! Więcej,częściej takich kontroli i mandatów.!!!!
|
# z10pis 25.04.2019 13:24 |
|
brawo. popieram. Won WSIOCHY z klatek schodowych to jest Warszawa.
|
# jsj 29.05.2019 13:38 |
|
jak córka była mała to tylko przez pierwsze 3 miesiace codziennie znosiłam wózek z mieszkania z 3 piętra, żeby nie zastawiać wąskiego przejścia...., nie miałam siły go dźwigać plus kilku kg dziecko.. jak zapytałam w administracji gdzie mogłabym skorzystać z wózkowni to mi powiedziano ze nie ma (nieoficjalnie sie dowiedzialam ze niewielka wózkownia w piwnicy w mojej klatce została odsprzedana pod własność prywatną) i to mój problem więc przez prawie 2 lata trzymałam wózek na parterze, przy drzwiach przemiłej sąsiadki, która proponowała, że w razie potrzeby może go trzymać u siebie w domu.
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuTargówek
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.