REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

Sprawiedliwość kościelna.

# braciszek

13.02.2006 09:29

Zbadamy inwigilację ksiezy ,ale z troską tak rzekł rzecznik krakowskiej archidiecezji ksiądz Robert Nęcek.Urban kiedyś powiedział że trzeba było zamknąć listę donosicieli takie było ich mrowie.I to nie byle jakich w swej swiadomości.Po studiach ,bez rodzin ,i tylko oddanych Panu.Co z konfesjonału to do raportu.Tak jak Hejno -ojciec zresztą.Finał sprawy to chyba taki .Nie było żadnego ,tylko jeden cos gadał ale to był gaduła .HA<HA<HA<....

# Marian

14.02.2006 08:20

Bo na kościelną listę zostaną wybrani donosiciele z łona kościoła. Nie wszyscy dostatecznie się zasłużyli. Kościół ostoją UB/SB ???

# piotrek

17.02.2006 21:00

oglądaliście ostatnia część "good father"-jest tak jak na filmie...........rozgrzewką niech będzie ojciec prowadzący....qrwa typowa mafia...........boże gdzie ja żyję, czy typowy polak po maturze nie widzi, żew to jest qrwa kościelna mafia wraz z Pisem..ludzie o twórzcie oczy i niech spierdalaja typy tupy rydzyk, bo to gorzej niz świeta inkwizycja...
p.s. 11 lat byłem ministrantem w św. jadwidze...i wiecej widzę niż przecietny katolik przebywający raz w tygodniu na sumie najczęściej, dlatego mówię ludzie otwórzcie szeroko oczy.....ten bandyta rydzyk nie ma nic wspólego z kościołem, on krada starsze kobiety, które myślą, że jak wpłacą temu bandycie na konto ostatnie swoje grosiki to pójdą do nieba(mimi, iz niejedna z nich skrobała się , a potem głośno krzyczała pod posesją rydzyka przeciwko aborcji...ale cóż nie można jak juz wcześniej wspomniałem łączyć mnądrości z inteligencją..........i tak radio maryja swoje zrobi w czasie wyborów, a cymański znowu opowie, że radio maryja to najświętsze miejsce w pomrocznej, ludzie jaki to naprawdę SYF ....................przemilczywany przez większość społeczeństwa, bo co? na księdza powiesz cos złego?, cała wieś cię wyklnie, więc qrwa gdzie my żyjemy w białołece czy na zabobonnej wsi.......uff.....dajcie m karabin!!!!!!

REKLAMA

Matka_Sławka_z_Gdańska

17.02.2006 21:32

Typowa mafia.... ha, ha, ha.... ale bedzie k....a skandal !
Krzysiek...
Gdzie jest Moderator !
Gdzie A-d-m-i-ni-s-t-r-a-c-j-a !
Ha, ha, ha ....
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025