REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Sprawdzony sposób na spokojny sen

# Maria21

15.03.2017 13:57

macie taki? jeśli tak podzielcie się proszę, bo coś ostatnio sypiać nie mogę :(

Sdfcvbwer

15.03.2017 14:23

Jakiś czas temu też miałem duże problemy ze snem. Postanowiłem jednak to zmienić i w tym momencie śpię naprawdę dobrze. Co zrobiłem? To bardzo proste. Na 3 godziny przed snem po prostu chodziłem biegać. Dzięki temu zmęczyłem się i poprawiłem też sobie samopoczucie bo w czasie trenowania wydzielają się endorfiny. To jednak nie wszystko. Po treningu zawsze pije mleko z łyżeczką miodu. To wszystko sprawia, że śpię zdecydowanie lepiej i jestem rano wypoczęty. Wydaje mi się też, że dobrze jest po prostu przed każdym pójściem spać odpowiednio wywietrzyć dany pokój

# Wójcik51

16.03.2017 11:33

Doskonały pomysł! Mnie natomiast pomogła odpowiednia higiena snu. Zawsze dbam, by przewietrzyć sypialnię, ostatni posiłek zjadam minimum godzinę wcześniej, zawsze biorę prysznic i - co mnie najbardziej zdziwiło, problemy zniknęły po zakupie nowej pościeli. (kupiłem http://lavaro.pl/posciel-satynowa-satyna-bawelniana). Kto wie, może w starej było mi po prostu za gorąco...

REKLAMA

# esmeralda

16.03.2017 23:27

Problemu ze snem nasilają się u mnie w okresie podwyższonego stresu. Moją sprawdzoną metodą są masaże relaksacyjne w http://relaksownia.com.pl/. Samo miejsce już działa na mnie kojąco, a dzięki masażowi jestem w stanie całkiem się zrelaksować. To pomaga mi później zasnąć wieczorem.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Kup bilet

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni