Forum › Białołęka
Sondaż przedwyborczy - kto na kogo?
# Kaczyniak 04.10.2005 14:27 |
|
Ja na Kaczyńskiego - zatem jeden zero dla mnie
kto jeszcze? |
# matka gimnazjalistki 04.10.2005 15:19 |
|
Ja na TUSKA. 44:28 dla mnie
|
Matka_Sławka_z_Gdańska 04.10.2005 17:19 |
|
Stan, Stan i jeszcze raz Stan. Tyminski ! Stan Tyminski - jedyny kandydat, ktorego prezydentury nasza bez watpiernia ukochana ojczyzna jest godna.
Tara, Ta-ra-ra, Stan Tyminski Wy-gra ha, ha... Powiedz Matko, Powiedz Ojcze, czy Kaczory to folksdojcze ? Sluchaj Corko, Sluchaj Synu trzeba tepic skur...ynow ! Leeeeeegia ! Leeeeeee-gia ! Le-gia! Dziob widze ! Widze, Widze, Widze, Jak ja Disnejlandu Nienawidze ! Leeeeeegia ! Spieeewamy...k...wa wszyscy ! Czarna Elka w kółeczku się mieni To jest Legii święty znak Jej kibice są niezwyciężeni Boi się ich cały świat Boją się ich kibice angielscy Boją się też kibice holenderscy Boją się ich kibice Górnika Boi się ich cała pierwsza liga! I panie prosza panow... Hej Legia goool! la la la la la la la... la la la la la la la... la la la... Legia gol, Legia gol, Legia Legia Gool! HEJ! Legia gol, Legia gol, Legia Legia Gool! HEJ! I w lewo... Centralny Wojskowy Kochany Sportowy! Centralny Wojskowy Kochany Sportowy! hej! I w prawo... Legia Warszawa to nasza Duma i Sława! Legia Warszawa to nasza Duma i Sława! panie prosza panow.. Do boju Legio marsz Do boju Legio marsz... marsz, marsz, marsz! Do boju marsz! Zwycięstwo czeka nas Do boju Legio marsz... Jeden gol, drugi gol, trzeci leci... na tablicy 3-0 się świeci! Co za szał! Co za szał! co za radość! Ta drużyna z Katowic to słabość! Czy wygrywasz, czy nie Ja i tak kocham Cię W moim sercu Legia! I na dobre i na złe! ... i raz dookola |
# wyborca 04.10.2005 21:38 |
|
Ja nie pójdę z prostej przyczyny.Musze zobaczyć koniec świata.Tych którzy wierza w cuda i nowe budownictwo Kaczorów,Tuska jak mówi po angielsku i Rokitę jak zje swój kapelusz.
|
Panorama_W-wy_w_Metaloplastyce 04.10.2005 22:01 |
|
No...Panie Kolego, to jasne, ze z trybyny bedzie najlepiej widac, ale niech Pan wpadnie do lokalu chociaz na chwilkie, ot na tyle, ile trzeba, zeby puscic prostego singielka na "chybil-trafil" . I niech Panu maszyna od razu wybierze na druga ture. Hah ... alez beda jajca, jak Pan trafisz !
|
# gość_x 05.10.2005 00:31 |
|
Kto zmienił trasę E-4 ?????
|
# kaczyniak 05.10.2005 10:22 |
|
musi wygrać kaczyński ponieważ przedstawiciel żydokomuny - Tusk, niczego dobrego nie zrobi i nadal będzie popierał lewą nogę
|
# vicek 05.10.2005 12:33 |
|
haha a co zrobi Kaczynski? zmieni konstytucje pod siebie
ja zaglosuje na TUSKA |
# kaczyniak 06.10.2005 07:37 |
|
vicek po co dostawiłeś "v" przed tym "icek"?
|
Matka_Sławka_z_Gdańska 06.10.2005 11:18 |
|
On tak zrobil, zeby cie zdenerwowac...
|
# vicek 06.10.2005 15:13 |
|
kaczyniak niezlej piany dostałeś co? Bialołeka na TUSKA glosuje :)
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.