Forum › Warszawa
sklepy dla survivalowców itp
# grochu 30.01.2016 23:10 |
|
znacie jakieś dobre sklepy tego typu w internecie? potrzebuję trochę sprzętu, nie znam się konkretnie na markach, ale nie chcę kupować jakiejś tandety, która się zaraz rozpadnie przy ostrzejszych warunkach, może cqb.pl, wygooglowałem coś takiego?
|
# kola7 31.01.2016 23:34 |
|
ten sklep który znalazłeś akurat sprzedaje sprzęt już z całkiem wyższej półki, dla profesjonalistów, sprawdź sobie marki w necie, normalnie w służbach to chodzi. szpej z prawdziwego zdarzenia
|
# Doras 18.02.2016 13:57 |
|
no wlasnie poszukuję dobrego sprzętu dla zapalonego survivalowca - sklep widać ze ma dobry asortyment a ja przynajmniej wiem już gdzie prezent kupić.
|
# Tomek2 22.02.2016 14:13 |
|
No potwierdzam. CQB mają sprzęt bardzo dobrej jakości, często mają też rózne promocje więc warto co jakiś czas odwiedzać ich stronę bo może się to opłacić :D
|
# Mastel 27.02.2016 19:44 |
|
sklep w porzo, duży wybór, dobre ceny. jest ok, obkupiłem się przed sezonem. jest w czym wybierać
|
# Daniel 20.03.2016 08:59 |
|
Cqb dobry wybór! Zamawiaj bez obawy. Wysyłają szybko, jakościowo jest okej a jak weźmiemy pod uwagę stosunek jakości do ceny to okazuje się ze bardzo sie opłąca tam kupować.
|
# Kubiś 07.06.2016 23:53 |
|
tak sam kupowałem w cqb - nie dość że przesyłka bardzo szybko to jeszcze całkiem spory wybór fajnych rzeczy mają!
|
# Mateusz2 25.06.2016 13:24 |
|
Ja podobnie jak poprzednicy uważam. Cqb.pl najlepszy sklep z militariami itp jaki znam. Dobre ceny świetna jakośc
|
# Binek 27.04.2017 23:25 |
|
Bardzo lubię sklep http://www.protarget.com.pl/ Mają dobry towar w niezłych cenach. Do tego bardzo pomocna obsługa i wysyłka zawsze na czas.
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.