REKLAMA

Forum › Bemowo

REKLAMA

Sklep tytoniowy Tabakiera na Karolinie

# Jola270

13.03.2013 13:22

Co sądzicie o nowym sklepie tytoniowym Tabakiera w Tesco na Karalinie.
Znajduje się on na tej ścianie co serwis i informacja obok wędkarskiego. Są tam różne akcesoria, tytonie, szisze, bongosy, cygaretki smakowe i cygara znanych firm. Np. za Gurkhę ( jaką - nie pamiętam nazwy dokłądnie), chcą 37 zeta. A za fajkę wodną na trzy osoby 89 zeta. Jak to się ma do cen w innych sklepach?
Był ktoś z was w tym sklepie i ma skalę porównawczą. Była bym wdzięczna za pomoc. Chce tam robić zakupy tytoniowe dla chłopaka, ale nie bardzo mam orientację w cenach.
Pozdrawiam
Jola

# Mateuszwawa

13.03.2013 15:56

Osobiście zauważyłem, że sprzedają cygaretki smakowe candlelighta w tej samej cenie co niesmakowe. W innych sklepach smakówki są ogólnie o półtora złocisza lub dwa złote na opakowaniu droższe. Ogólnie ceny bardzo okey.

# Zibi

13.03.2013 21:15

Byłem w tym sklepiku dziś i widziałem tam właśnie jak Wojciech Malajkat z jakąś laską i dzieckiem kupował u nich. Specjalnie stanąłem za nimi, żeby zobaczyć co... kupił tabakę Wilsons w takiej małej puszce.

REKLAMA

# teflon

15.03.2013 19:24

wrzucili mi dziś ulotkę do skrzynki

# Zuza

23.03.2013 20:42

Kupiłam tam wczoraj super sziszę z mozaiką na wazonie.
Do tego zauważyłam, że mają niezły wybór tytoni. Mój Men skręca, więc go tam podeślę, bo sama za niego nie wybiorę.

# Damianek

03.05.2016 16:13

Ogólnie fajny sklep ale byłem ostatnio w Kielcach i tam też mają fajną tabakierę. Mają tam duży wybór cygar, tabaki, tytoni fajkowych i papierosowych. Z tego co się zorientowałem to mają też sklep online www.tabakiera.com.pl gdzie można zobaczyć ich produkty

REKLAMA

# matia

28.03.2019 12:33

Wszelkie akcesoria tytoniowe w przystępnych cenach są dostępne u www.trafikajoker.pl. Szybka realizacja zamówień, bogaty wybór i dobre ceny. Miejsce godne polecenia.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBemowo

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025