Forum › Bemowo
Sklep tytoniowy Tabakiera na Karolinie
# Jola270 13.03.2013 13:22 |
|
Co sądzicie o nowym sklepie tytoniowym Tabakiera w Tesco na Karalinie.
Znajduje się on na tej ścianie co serwis i informacja obok wędkarskiego. Są tam różne akcesoria, tytonie, szisze, bongosy, cygaretki smakowe i cygara znanych firm. Np. za Gurkhę ( jaką - nie pamiętam nazwy dokłądnie), chcą 37 zeta. A za fajkę wodną na trzy osoby 89 zeta. Jak to się ma do cen w innych sklepach? Był ktoś z was w tym sklepie i ma skalę porównawczą. Była bym wdzięczna za pomoc. Chce tam robić zakupy tytoniowe dla chłopaka, ale nie bardzo mam orientację w cenach. Pozdrawiam Jola |
# Mateuszwawa 13.03.2013 15:56 |
|
Osobiście zauważyłem, że sprzedają cygaretki smakowe candlelighta w tej samej cenie co niesmakowe. W innych sklepach smakówki są ogólnie o półtora złocisza lub dwa złote na opakowaniu droższe. Ogólnie ceny bardzo okey.
|
# Zibi 13.03.2013 21:15 |
|
Byłem w tym sklepiku dziś i widziałem tam właśnie jak Wojciech Malajkat z jakąś laską i dzieckiem kupował u nich. Specjalnie stanąłem za nimi, żeby zobaczyć co... kupił tabakę Wilsons w takiej małej puszce.
|
# teflon 15.03.2013 19:24 |
|
wrzucili mi dziś ulotkę do skrzynki
|
# Zuza 23.03.2013 20:42 |
|
Kupiłam tam wczoraj super sziszę z mozaiką na wazonie.
Do tego zauważyłam, że mają niezły wybór tytoni. Mój Men skręca, więc go tam podeślę, bo sama za niego nie wybiorę. |
# Damianek 03.05.2016 16:13 |
|
Ogólnie fajny sklep ale byłem ostatnio w Kielcach i tam też mają fajną tabakierę. Mają tam duży wybór cygar, tabaki, tytoni fajkowych i papierosowych. Z tego co się zorientowałem to mają też sklep online www.tabakiera.com.pl gdzie można zobaczyć ich produkty
|
# matia 28.03.2019 12:33 |
|
Wszelkie akcesoria tytoniowe w przystępnych cenach są dostępne u www.trafikajoker.pl. Szybka realizacja zamówień, bogaty wybór i dobre ceny. Miejsce godne polecenia.
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuBemowo
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.